Άλλη μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στέφθηκε με ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, καθώς για την ημερίδα ΔΕΝ ενημερώθηκαν οι πολίτες (Γράφει η SANDRA BAJIC)

21 Νοεμβρίου 2022
17:51

 

 Άλλη μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στέφθηκε με ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, καθώς για την ημερίδα ΔΕΝ ενημερώθηκαν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας. Οι υπεύθυνοι της Περιφέρειας για την οργάνωση της ημερίδας δεν φρόντισαν να κάνουν τη σωστή διαφήμιση και προώθηση, ούτε το σωστό κάλεσμα , ώστε αυτή να φτάσει εγκαίρως στα αυτιά όλων των πολιτών της περιφέρειας.

Είναι πραγματικά λυπηρό αλλά κι εξοργιστικό ταυτόχρονα, σε χρόνια κρίσης όπου οι πολίτες ψάχνουν ευκαιρίες για να αυξήσουν τα έσοδα τους, ευκαιρίες για σωστές επενδύσεις των λιγοστών οικονομιών τους και νέες γνώσεις σχετικά με την επιχειρηματικότητα, που χτυπιέται αλύπητα κι ασύστολα στη χώρα αυτή, να πραγματοποιείται μια τέτοιου είδους ημερίδα και ο κόσμος να μην έχει ιδέα.

Είναι ντροπιαστικό για την Περιφέρεια, να έχει καλέσει ομιλητές όπως οι: κ.  Γιάννα Μπαλαφούτη, Σύμβουλος Ανάπτυξης Νέων Τροφίμων, η κ. Μαρία Αναγνωστοπούλου, Project Manager & Οικονομική Αναλύτρια, η  κ. Μάγδα Πειστικού, Αρχισυντάκτρια, Περιοδικό Food Service και ο κ. John Stavros, συνιδρυτής των εταιρειών τροφίμων Terra Medi, Elea και Kyma με έδρα την Νέα Υόρκη και να μην έχει φροντίσει να γίνει μια εκτενής διαφήμιση ώστε να τιμηθούν οι ομιλητές τουλάχιστον με μια αίθουσα κατάμεστη με κόσμο.

Σε επίσκεψη στην Νομαρχία Κοζάνης, όπου στο χώρο της θα διεξαγόταν η ημερίδα, οι υπάλληλοι που σχετιζόταν με το θέμα στον πρώτο όροφο, δεν είχαν ιδέα ούτε γνώση για την ημερίδα. Το ίδιο και οι σχετικοί σύλλογοι.

Όλο αυτό αφορά άμεσα τους πολίτες όλης της Περιφέρειας διότι με χρήματα των πολιτών, του δημοσίου,  λαμβάνουν χώρα τέτοιες δράσεις  και οι υπάλληλοι της Περιφέρειας έχουν υποχρέωση να πράττουν τα μέγιστα με στόχο το όφελος όλων των πολιτών.

Σας παραθέτω το μήνυμα για την ημερίδα όπως αυτό προωθήθηκε από εμένα προσωπικά στην προσπάθεια να ενημερωθούν κάποιοι πολίτες της Περιφέρειας.

SANDRA BAJIC

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και την εγγραφή στο πρόγραμμα POWER: «Ενδυναμώνουμε τη γυναικεία επιχειρηματικότητα: Κλιματική Αλλαγή &Αγροδιατροφή», το οποίο υλοποιεί ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, σε συνεργασία με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα και την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Το διαδραστικό εκπαιδευτικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, Δημοκρατίας 27, Κοζάνη / 18-20 Νοεμβρίου

Τα κύρια θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε είναι ο γυναικείος επιχειρηματικός σχεδιασμός, η προσαρμογή σε νέες μεθόδους επεξεργασίας και ανάπτυξης προϊόντων εν μέσω κλιματικής κρίσης, η επιχειρηματική και η οικονομική στρατηγική, καθώς και θέματα μάρκετινγκ, επικοινωνίας και storytelling.

Την πρώτη ημέρα, ο κ. John Stavros, συνιδρυτής των εταιρειών τροφίμων Terra Medi, Elea και Kyma με έδρα την Νέα Υόρκη, θα μοιραστεί τις γνώσεις του γύρω από τις βέλτιστες πρακτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης στον κλάδο του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης.

Το πρόγραμμα ανά ημέρα:

– Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, 18:00-21:00 

Νέες Αγορές και Νέα Προϊόντα – Γιάννα Μπαλαφούτη, Σύμβουλος Ανάπτυξης Νέων Τροφίμων

– Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, 17:00-21:00

Επιχειρηματικός Σχεδιασμός και Βασικά Οικονομικά – Μαρία Αναγνωστοπούλου, Project Manager & Οικονομική Αναλύτρια, Envolve Entrepreneurship

– Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, 10:00-14:00 

Μάρκετινγκ, Επικοινωνία & Αφήγηση – Μάγδα Πειστικού, Αρχισυντάκτρια, Περιοδικό Food Service

Επίσης, υπάρχουν πολύ λίγες θέσεις ανοικτές και εάν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε το πρόγραμμα σε κυρίες που θα ενδιαφέρονταν να το παρακολουθήσουν.

Είμαι στη διάθεσή σας για όποια πληροφορία χρειαστείτε και τα λέμε από κοντά!

Σας ευχαριστώ,

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.