H Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας για το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΝΕΑ»: “Eίναι τελείως ανυπόστατο για το Δήμο Εορδαίας”

22 Νοεμβρίου 2022
16:02

 

Από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Ε.), σας ενημερώνουμε ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΝΕΑ», στο σημερινό της φύλλο, σε ότι αφορά στην νιτρορύπανση του πόσιμου νερού, είναι τελείως ανυπόστατο για τον Δήμο Εορδαίας.

Σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και τις προδιαγραφές, τις οποίες επιβάλλει, το ανώτατο επιτρεπτό όριο, είναι 50mg/lit, τα δε αποτελέσματα των τακτικών μετρήσεων, που λαμβάνουμε από Πιστοποιημένο Εργαστήριο είναι πολύ κατώτερα των 50mg/lit. Ενδεικτικά σας γνωρίζουμε ότι για την Πόλη της Πτολ/δας είναι κάτω από 5mg/lit και για το σύνολο των Δ.Δ. του Δήμου Εορδαίας κειμένονται από 5mg/lit ÷ 24mg/lit.

Η διασπορά τέτοιου είδους ψευδών ειδήσεων προκαλεί πανικό στους καταναλωτές του πόσιμου νερού.

Η Επιχείρηση όμως, σας διαβεβαιώνει ότι φροντίζει πάντα για το καλό των δημοτών, καθώς επίσης και για την υγεία και ασφάλεια των καταναλωτών.”

4 σχόλια

  • δεν ξερω κυριε τσεχελιδη κατα ποσο ειναι ανυποστατο το δημοσιευμα,εκεινο που ξερω ομως ειναι οτι το νερο κοβετε συνεχεια και οταν ερχετε για ωρες δεν πινετε γιατι ειναι μαυρο και το πληρωνουμε και χρυσαφι στον δημο εορδαιας

  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΕΥΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ,ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 50+30+20 % ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ! ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗ ΔΕΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.