kozan.gr: O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου ΔΣ Κρόκου προχώρησε στον καλλωπισμό της εξωτερικής όψης – χώρου του σχολείου …όμως, λίγες ώρες μετά, οι παρεμβάσεις τους υπέστησαν βανδαλισμούς με υβριστικά συνθήματα- μηνύματα

22 Νοεμβρίου 2022
23:48

 O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου ΔΣ Κρόκου προχώρησε στον καλλωπισμό της εξωτερικής όψης – χώρου του σχολείου …όμως, λίγες ώρες μετά, οι παρεμβάσεις τους υπέστησαν βανδαλισμούς με υβριστικά συνθήματα- μηνύματα.

Δείτε τις δύο ανακοινώσεις του Συλλόγου, πριν και μετά τους βανδαλισμούς:

1) Στην προσπάθειά μας να ομορφύνουμε την όψη του σχολείου μας και τον χώρο όπου τα παιδιά μας περνούν αρκετές ώρες, προσπαθήσαμε με πολλή θέληση, όρεξη και προσωπική δουλειά να κάνουμε κάποιες ζωγραφιές. Όλα έγιναν στον εξωτερικό χώρο με τη βοήθεια – συμμετοχή μερικών παιδιών. Ελπίζουμε να πετύχαμε το στόχο μας και ευχόμαστε να παραμείνουν έτσι. Επίσης να ευχαριστήσουμε και όσες μαμάδες πρόσφεραν την βοήθεια τους!
2) Και αφού σας ενημερώσαμε την δράση του συλλόγου, για να ομορφύνει όσο είναι εφικτό ο προαύλιος χώρος του σχολειου μας, τώρα πρέπει να σας γνωστοποίησουμε ότι η προσπάθεια μας μάλλον δεν άρεσε σε κάποια παιδιά (όπως φαίνεται) και βανδαλιστηκε γράφοντας υβριστικά συνθήματα- μηνύματα πάνω στο κόπο όλων μας. Βρισιές γράφτηκαν επίσης πάνω στην καινούρια σκάλα του σχολείου. Το σχολείο είναι μια μικρή κοινωνία. Ας τη κάνουμε όσο μπορούμε καλύτερη και μοναδική. Με εκτίμηση Σύλλογος Γονεων και Κηδεμονων.

Ένα σχόλιο

  • Τι κακό έχουν αυτές οι πανέμορφες ζωγραφιές που με κόπο έγιναν για την χαρά των παιδιών και έγιναν αυτοί οι βανδαλισμοί;Δε σκέφτηκαν ότι θα λυπήσουν τα παιδιά;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.