Κα Αντωνιάδου Μαρία,

Κι ενώ μετά την προηγούμενη δημόσια επιστολή μου προς εσάς, πιστεύαμε εγώ προσωπικά και  η παράταξή μας ότι θα προβαίνατε σε δημόσια δήλωση συγγνώμης και θα δινατε  εσείς,  σαν  εκδήλωση έμπρακτης  μετάνοιας τα  χρήματα που εισπράξατε από τις συναλλαγές σας απο τον Δήμο ,για κοινωνικούς σκοπούς ,αντί γι αυτό θέλετε να βγείτε και ΛΑΔΙ., ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ  ΤΑ ΡΕΣΤΑ!  Και μάλιστα  από την επικεφαλής της παραταξης μας κ. Τερζοπουλου ,η οποία  μόνον σε αληθινά γεγονότα στηρίζεται και μιλάει και καλά κάνει και  θίγει τέτοιες κακώς κείμενες συμπεριφορές !

Ξέρετε ότι οταν καλείται κάποιος να υπηρετήσει ” τα κοινα” πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σ αυτά  που λέει και κυρίως σ αυτά που κάνει?

Ξέρετε ότι κι εγώ διετέλεσα Αντιδήμαρχος και μάλιστα καθαριότητας και Πρασίνου και  όλα αυτά τα  20 χρόνια   περίπου που εκλέγομαι μεταξύ των πρώτων να υπηρετήσω αυτον τον Δήμο Πτολεμαΐδας και Εορδαιας,  ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ να προμηθεύσω ούτε ” ένα καρφί ” στον Δήμο, μολονότι ξέρει η κοινωνία μας ότι εδώ και 30 χρόνια διαθέτουμε οικογενειακή επιχείρηση με λάδια, ελαστικά, ανταλλακτικά, τρακτέρ και μηχανήματα, που είναι είδη αναγκαία στους Δήμους και μάλιστα είχα τη δυνατότητα να τα προμηθευω σε πολύ χαμηλή τιμή!!!!

Εσείς όμως κι ενώ από το 1999  είστε έμπορος ” ειδών προικος “, μετά το  2019 φαίνεστε απο τα τιμολόγια που δινατε στον Δήμο Εορδαιας για να πληρωθειτε, να προμηθεύετε  τον Δήμο με είδη κομπιούτερ, λογισμικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Αυτό νομίζετε προσδίδει σε σας ξεχωριστή αξια; Ενώ είστε Αντιδήμαρχος του Δήμου και μάλιστα Πολιτισμου; Κι ενώ είστε μέλος των σχολικών Επιτροπών,  νομίζετε ότι σας δίνει αξιοσύνη να κάνετε αυτές τις προμήθειες στα σχολεία του Δήμου μας;

Αληθεια θα θέλαμε να ξέρουμε αν την ίδια περίοδο 2019, 2020 και 2021, που προμηθεύατε στον Δήμο,  προμηθεύατε και σε ” Αλλους” πλην του Δήμου Εορδαιας, τέτοια ειδη  κομπιούτερ, λογισμικού και ηλεκτρολογικου εξοπλισμού!

Ξέρετε βέβαια πολύ καλά ότι γι αυτά τ ανωτέρω ” περί προμηθειών σας ”  που σας καταγγείλαμε δημοσίως,  δώσαμε ηθική διάσταση και θεωρώντας ανεπίτρεπτη ηθικά αυτήν την τακτική σας , ζητήσαμε την απομάκρυνση σας από τη θέση της Αντιδημαρχου καθώς και την απομάκρυνση του ετέρου Αντιδημαρχου κ. Κυριακου Αντωνιαδη, για το ηθικο μερος της υπόθεσης, διότι υπέγραφε ως Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών ( Α θμιας και β θμιας) την έγκριση των προμηθειών  σας προς τα σχολεία του Δήμου και πληρωμων σας από τον Δήμο.

-Τι θέλατε δηλαδή να σιωπήσουμε κι εμείς ? Αυτό θα σήμαινε συνενοχή μας!
–Γι αυτό μας έστειλε ο κόσμος σ αυτά τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου?
–Για να κουκουλώνουμε ανήθικες κατά την γνώμη μας  συμπεριφορές; Όχι λοιπόν!
–Λέμε μονον αλήθειες και φυσικά δεν μας φοβίζει κανενός ανήθικη συμπεριφορά!


Και το αξιοσημείωτο τελικά είναι ότι  κάποιοι …από τη μία πλευρά παρακαλάνε,  κλαίνε και εκλιπαρούν και από την άλλη κάνουν αγωγές…!.

Με Τιμή
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΑΙΡΙΔΗΣτου Χρυσανθου
τ.Αντιδημαρχος
Δημοτ.Συμβουλος Δήμου Εορδαιας.