Επίθεση σε βάρος του με πυροβολισμούς κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχτηκε από έναν άγνωστο χθες (Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022) λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ένας υπάλληλος της Ελληνικής Τεχνολογίας Εκρηκτικών (ΕΛΤΕΚ), όταν αποχώρησε από το εργοστάσιο το οποίο βρίσκεται στην Ιτέας Γρεβενών.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο υπάλληλος της ΕΛΤΕΚ συνάντησε με το αυτοκίνητό του τον άγνωστο μέσα στον αγροτικό δρόμο, που βρίσκεται ανάμεσα στο εργοστάσιο και το χωριό Ιτέα και αμέσως άρχισε να τον πυροβολεί. Ο ίδιος, χωρίς να τραυματιστεί, βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο και πεζός έφθασε στην Ιτέα, όπου και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία ερευνά την περίεργη αυτή καταγγελία.

Στο εργοστάσιο αυτό στις 21 Μαρτίου 2022, είχαμε την τρομακτική έκρηξη στο τμήμα παραγωγής εκρηκτικών, από την οποία είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι.

ertnews.gr

 

Επίθεση με πυροβολισμούς δέχτηκε λίγο  μετά τις 6:00 το απόγευμα της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου,  υπάλληλος της εταιρίας των εκρηκτικών ΕΛΤΕΚ κοντά στον οικισμό της Ιτέας Γρεβενών.  Πρόκειται για την εταιρεία που στις 21 Μαρτιου, συνέβη το τραγικό δυστύχημα με τους τρεις νεκρούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος ή άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον του αυτοκινήτου , τουλάχιστον τρεις φορές, χωρίς ευτυχώς να έχουμε τραυματισμό του οδηγού ή κάτι χειρότερο.

 Ο  οδηγός μετά την επίθεση εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή αναζητώντας βοήθεια στον οικισμό της Ιτέας και παρα  το σοκ που υπέστη από την επίθεση,  είναι καλά στην υγεία του και είναι σε θέση με την κατάθεση του να βοηθήσει τις αρχές για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

greveniotis.gr