Αλτσχάιμερ: Πρόγραμμα ενημέρωσης και πρόληψης για την τρίτη ηλικία από το Δήμο Κοζάνης

24 Νοεμβρίου 2022
12:21
Κανένα σχόλιο

 

Ο Δήμος Κοζάνης και το Πρόγραμμα Διασύνδεσης του Ειδικού Κέντρου Ημέρας για πάσχοντες από Αλτσχάιμερ συνεχίζοντας την συνεργασία του με τις δομές που αφορούν την τρίτη ηλικία , όπως το Α’ ΚΑΠΗ  και το ΚΗΦΗ του Δήμου Κοζάνης, θα προσφέρει και τις υπηρεσίες του στο Β’ ΚΑΠΗ, που στεγάζεται στην οδό Σμύρνης 5.

Το προσωπικό αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας και παρέχει δωρεάν τις εξής υπηρεσίες:

  • Προληπτικός έλεγχος μνήμης
  • Ψυχοεκπαίδευση φροντιστών ασθενών με άνοια
  • Υποστηρικτική συμβουλευτική οικογενειακών φροντιστών (ομαδικές, ατομικές και τηλεφωνικές συνεδρίες)
  • Εύρεση ασφαλιστικών και κοινωνικών λύσεων
  • Ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δωρεάν υπηρεσίες του προγράμματος, καλείτε το τηλέφωνο: 2461461400, του Ειδικού Κέντρου Ημέρας για πάσχοντες από Αλτσχάιμερ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.