Ευχαριστήριο του 2ου Εργαστηριακού κέντρου Κοζάνης (Πτολεμαΐδα)

24 Νοεμβρίου 2022
13:25
Κανένα σχόλιο

Η Διεύθυνση, ο σύλλογος καθηγητών και οι μαθητές του 2ου Εργαστηριακού κέντρου Κοζάνης (Πτολεμαΐδα) ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή Ευσταθίου Δημήτριο Διοικητή της Υδρογραφικής Υπηρεσίας Π.Ν. (Δ/νση Χαρτογραφίας και Ν. Εκδόσεων) για τη δωρεά ναυτικών χαρτών και υλικό ναυτικών εκδόσεων στο σχολείο μας, οι οποίοι θα αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο για την εκπαίδευση των μαθητών του τομέα «Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων».

Η προσφορά της Υδρογραφικής Υπηρεσίας Π.Ν. (Δ/νση Χαρτογραφίας και Ν. Εκδόσεων) αποδεικνύει πως σε καιρούς που ο ωφελιμισμός και ο ατομισμός περισσεύουν υπάρχουν ακόμη δείγματα ανιδιοτελούς προσφοράς και κοινωνικής ευαισθησίας. Η πρωτοβουλία, που πλέον έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, χαιρετίζεται πάντα με ικανοποίηση από όλους και είναι ένας τρόπος, για να συνειδητοποιήσουν οι μαθητές μας το ρόλο της ενσυναίσθησης και της ανυστερόβουλης προσφοράς. Αξίζουν συγχαρητήρια σε τέτοιου είδους δράσεις που τιμούν την ατομική πρωτοβουλία και αναδεικνύουν τη γενναιοδωρία και την αλληλεγγύη ως αξίες που πρέπει να διέπουν τις πράξεις μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως απέναντι στην αξιέπαινη προσφορά σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.