Στο πλαίσιο υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 9 «Δικτύωση αναπηρικού κινήματος με άλλα κινήματα και οργανώσεις» της Πράξης «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση και της Κοινωνικής ένταξης των Ατόμων με Αναπηρία, των Ατόμων με Χρόνιες Παθήσεις και των Οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια της  Δυτικής Μακεδονίας»

Η Ημερίδα στοχεύει στην παρουσίαση ενός Κοινού Σχεδίου Δράσης μεταξύ του αναπηρικού κινήματος και των άλλων κινημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με στόχο τη δημιουργία συμπεριληπτικών κινημάτων. Η Ημερίδα είναι μέρος μίας καινοτόμας δράσης που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και με μεγάλη μας χαρά σάς προτρέπουμε να συμμετάσχετε προκειμένου όλοι μαζί να κάνουμε την Περιφέρειά μας, Περιφέρεια υπόδειγμα στην προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Η Ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 10:00π.μ. ως 15:00μ.μ. στο αμφιθέατρο της Κοβεντάρειο Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην Κοζάνη.

Κλικ εδώ για το πρόγραμμα

Κλικ εδώ για την πρόσκληση

Κλίκ εδώ για την αίτηση συμμετοχής