Ημερίδα με θέμα «Δικτύωση αναπηρικού κινήματος με άλλα κινήματα και οργανώσεις», τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 10:00π.μ. ως 15:00μ.μ., στο αμφιθέατρο της Κοβεντάρειο Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην Κοζάνη

25 Νοεμβρίου 2022
10:37
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 9 «Δικτύωση αναπηρικού κινήματος με άλλα κινήματα και οργανώσεις» της Πράξης «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση και της Κοινωνικής ένταξης των Ατόμων με Αναπηρία, των Ατόμων με Χρόνιες Παθήσεις και των Οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια της  Δυτικής Μακεδονίας»

Η Ημερίδα στοχεύει στην παρουσίαση ενός Κοινού Σχεδίου Δράσης μεταξύ του αναπηρικού κινήματος και των άλλων κινημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με στόχο τη δημιουργία συμπεριληπτικών κινημάτων. Η Ημερίδα είναι μέρος μίας καινοτόμας δράσης που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και με μεγάλη μας χαρά σάς προτρέπουμε να συμμετάσχετε προκειμένου όλοι μαζί να κάνουμε την Περιφέρειά μας, Περιφέρεια υπόδειγμα στην προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Η Ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 10:00π.μ. ως 15:00μ.μ. στο αμφιθέατρο της Κοβεντάρειο Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην Κοζάνη.

Κλικ εδώ για το πρόγραμμα

Κλικ εδώ για την πρόσκληση

Κλίκ εδώ για την αίτηση συμμετοχής

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.