Την πρώτη αφίσα με το μήνυμα “Μηδενική ανοχή της σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας” τοποθέτησε στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας

25 Νοεμβρίου 2022
11:02
Σε μία συμβολική κίνηση, προέβη σήμερα 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών, ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας παρουσία αιρετών και στελεχών.
🖼Ο κύριος Μαλούτας τοποθέτησε στο Δημαρχείο την πρώτη αφίσα με το μήνυμα “Μηδενική ανοχή της σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας”.
✅Αντίστοιχες αφίσες θα τοποθετηθούν σε όλα τα κτήρια του Δήμου Κοζάνης, στέλνοντας το μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών.

7 σχόλια

  • ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΜΑ!

    ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΛΑΝΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ.
    Η ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ!

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΖΟΝΤΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΚΟΙΤΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΗΝΥΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ “ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ” Ο ΝΟΜΟΣ!!!

    ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!

  • Αν ένας άντρας μιλήσει σε μια γυναίκα καί πει ….. είσαι πολύ όμορφη σήμερα…. αυτό είναι παρενόχληση; …… άντε νά συνέλθουμε λίγο!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.