kozan.gr: Η ομιλία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη στο συνέδριο της ΕΝΠΕ που ξεκίνησε χθες στο Rodos Palace με τη συμμετοχή περίπου 150 ατόμων και παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη (Βίντεο)

25 Νοεμβρίου 2022
14:57

 

Η ομιλία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη στο συνέδριο της ΕΝΠΕ που ξεκίνησε χθες στο Rodos Palace με τη συμμετοχή περίπου 150 ατόμων και παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

 

 

 

14 σχόλια

  • ΚΑΣΑΠΙΔΗ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ WHITE DRAGON ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ Η ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!

  • Μεγάλος επιστήμονας, πραγματικά άξιος.
    Να μην ξεχάσουμε να τον ξαναψηφίσουμε γιατί μας έκανε silicon valley με τη θητεία του ή το λιγότερο Hollywood

  • Γελάνε στη Ρόδο με αυτά που ακούν τα αυτιά τους,!!!!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 δημοσκόπηση: ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΠΑΤΟΣ👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋🖐️🖐️🖐️🖐️

  • Απ την Αμερική μέχρι τη Ρόδο ένας δρόμος ,οσο πιάνει ένα κουπάκι τρυπητό…. μυζηθρας!
    Όταν διοικούν περιφέρειες της …”μιας δραχμής τα γιασεμια”

  • Ο άνθρωπος συνέβαλε τα μέγιστα στην υποβάθμιση και πτώση της περιφέρειας και προσπαθεί με ανακοινώσεις του να μας παρουσιάσει το ανύπαρκτο έργο του όχι μόνο σαν μεγάλο αλλά και υπαρκτό
    Κοίτα τα χάλια της Περιφέρειας και σήκω και φύγε
    Αλήθεια έχεις τέτοια ευθυξια

  • Για πολλά γέλια ο ανύπαρκτος των κήπων! Ούτε ο ίδιος δεν τα πιστεύει αυτά που λέει χαχαχαχα

    • Ένα φίδι κυνηγούσε μια πυγολαμπίδα. Όταν ήταν έτοιμο να τη φάει, αυτή του είπε: « Μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση ; » Το φίδι απάντησε : «Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν απαντάω σε ερωτήσεις των θυμάτων μου, αλλά επειδή είσαι εσύ, θα το επιτρέψω». Τότε, η πυγολαμπίδα ρώτησε: «Σου έχω κάνει τίποτε;» « Όχι», απάντησε το φίδι. « Ανήκω στη διατροφική αλυσίδα σου;», ρώτησε η πυγολαμπίδα. « Όχι», απάντησε ξανά το φίδι. «Τότε, γιατί θέλεις να με φας; », ρώτησε το έντομο. « Γιατί δεν αντέχω να σε βλέπω να λάμπεις» απάντησε το φίδι.

  • Άλλο ένα πολύ σοβαρό γκάλοπ που καταδεικνύει τι τον περιμένει στις εκλογές που έρχονται.
    Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.
    Προτεινω λοιπόν στα τρόλ και στους βολεμένους να σταματήσουν να λένε ψέματα για να σταματήσουμε και εμείς να λέμε την αλήθεια γι’ αυτούς
    Στην πολιτική, διαδέχεται κανείς ηλίθιους και αντικαθίσταται από ανίκανους.
    Ζωρζ Κλεμανσώ , 1841-1929, Γάλλος πρωθυπουργός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.