Οι Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα μπορούν να ψηφίσουν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου

25 Νοεμβρίου 2022
15:15
Κανένα σχόλιο

 

Οι Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα μπορούν να ψηφίσουν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στα γραφεία   του ΤΕΕ – Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (Εστίας 3, Κοζάνη) από ώρα 16:00-19:00.

Κάθε συνάδελφος μπορεί να ψηφίσει για τις αρχαιρεσίες του ΠΣΔΑΤΜ σε οποιοδήποτε ανά την Ελλάδα εκλογικό τμήμα, ενώ στις αρχαιρεσίες των Περιφερειακών – Τοπικών Τμημάτων & Συλλόγων συμμετέχουν μόνο οι συνάδελφοι που δραστηριοποιούνται στις περιοχές ευθύνης τους και είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του αντίστοιχου Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ.

Στην ψηφοφορία συμμετέχουν οι συνάδελφοι ΑΤΜ (τακτικά & ομότιμα μέλη ΤΕΕ) που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.

Η συνδρομή μπορεί να πληρωθεί ταυτοχρόνως με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος. (Προηγούμενες τυχόν οφειλές έχουν παραγραφεί).

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος οι συνάδελφοι θα πρέπει να προσκομίζουν αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα τους.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ωράρια, διευθύνσεις χώρων, κ.ά.) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (www.psdatm.gr) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ – ΤΟΠΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

 

Για την Εφορευτική επιτροπή

Ο Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας

Βούρας Αθανάσιος                    Τοψής Σταμάτιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.