Επισήμανση αναγνώστη του kozan.gr για το δρόμο Κοζάνη – Κοίλα

27 Νοεμβρίου 2022
08:42

Θέλω να επισημάνω ένα πρόβλημα που διαπιστώνω κάθε μέρα πηγαίνοντας προς Koίλα και από Κοίλα – Κοζάνη στις πρώτες στροφές στο κατέβασμα ακόμη και με στεγνό δρόμο μέχρι το δρόμο του ΤΕΙ Κοζάνης. Ο δρόμος σε μερικά σημεία  δείχνει ότι κάποιος αγωγός είναι σπασμένος ή συμβαίνει κάτι άλλο και βγαίνει νερό και στην άνοδο και στην κάθοδο σε σημεία που τώρα το χειμώνα είναι παγίδα για όλους τους διερχόμενους οδηγούς. Ακόμη και το Κ0αλοκαίρι είναι ορατό το συγκεκριμένο φαινόμενο. Ας το εξετάσει κάποιος αρμόδιος.

 

Φωτογραφία αρχείου

 

 

6 σχόλια

  • Οντως σημβαινει και ειναι ακρως επικινδυνο! Ελπιζω να διορθωθει απο του αρμοδιους πριν και οχι μετα απο κάποιο ατυχημα. Μεχρι να διορθωθει ομως συνιστω ιδιαιτερη προσοχη στην καθοδο στην αριστερη στροφη που οδηγει στην ευθεια που βρισκεται το ξενοδοχειο Νεφελη. Συγχαρητηρια στον αναγωστη που ανεδειξε το προβλημα!

  • Τα χρήματα για το οδικό δίκτυο δόθηκαν για να φτιαχτούν δρόμοι προς τα φωτοβολταϊκά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν γίνονται δρόμοι.

  • Εχετε δίκιο. Χρόνια τώρα το παρατηρούμε. Σου δίνει την αίσθηση ότι θα βυθιστεί ο δρόμος σε αυτά τα σημεία. Εφόσον είναι υπόγεια νερά που βγαίνουν στην επιφάνεια, σιγά σιγά σκάβεται το υπέδαφος. Να πω την αλήθεια πάντα περνάω από την άκρη καλού κακού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.