kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Aυτά είναι τα – μέχρι στιγμής – τέσσερα πρόσωπα που προέρχονται ή βρίσκονται κοντά στο χώρο της ΝΔ κι ακούγονται ή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κοζάνης στις εκλογές του 2023

27 Νοεμβρίου 2022
12:02

Θ. Σιόγκας (Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ/Τμ. Δ. Μακεδονίας), Γ. Τοπαλίδης (μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας “Μετάβαση Α.Ε.”), Σ. Γκανάτσιος (πρώην Διοικητής Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης) & Δ. Κοεμτζόπουλος (Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου/Τμ. Δ. Μακεδονίας) είναι τέσσερα πρόσωπα, προερχόμενα από το χώρο της ΝΔ, τα οποία ακούγονται ή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κοζάνης στις εκλογές του 2023. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών έχουν πραγματοποιήσει συναντήσεις μεταξύ τους, με τελευταία, πριν από τρεις μέρες, εκείνη του Θ. Σιόγκα με τον Γ. Τοπαλίδη. Ωστόσο, αν και γίνονται συζητήσεις, κανείς μέχρι στιγμής δε δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω παραχωρώντας ή προσχωρώντας στην αυτοδιοικητική προσπάθεια κατάρτισης ψηφοδελτίου κάποιου άλλου, γεγονός που δυσχεραίνει τις προσπάθειες όλων. Tην ίδια στιγμή υπάρχουν και κάποια ακόμη πρόσωπα που, ενώ ενδιαφέρονται, κρατούν, τεχνηέντως, στάση αναμονής, προσδοκώντας όλες οι προαναφερόμενες προσπάθειες να καταλήξουν σε αδιέξοδο και στο τέλος να κληθούν εκείνοι – από τους προαναφερόμενους ή τρίτους – με το σκεπτικό ότι μπορούν να συνενώσουν την παράταξη.

 

Η Χύτρα

 

 

 

 

 

57 σχόλια

    • Αυτοί οι απίθανοι τύποι στη νέα Δημοκρατία λες και είναι ρυθμισμένοι ρε παιδί μου ένα πράγμα, να κάνουν τα πάντα για να χάσουν τις δημοτικές εκλογές στη Κοζάνη. Μαζεύουν πάντα τους πιο άσχετους η αυτούς που έχουν κουράσει (ο Τοπαλίδης και ο Γκανατσιος ακούγονται από το 1821) και ο τσιογκας από το 1940. Δηλαδή αν πάει ο Κοεμτζοπουλος τι θα πει για το Μαλουτα;; Ότι δεν ήταν καλός δήμαρχος;
      Εεε γελάει ο κόσμος ρα.

  • Λαικος τυπος με γνωσεις και εμπειρια.Ποιος ειναι;Αυτος αξιζει για δημαρχος και δεν ειναι αλλος απο τον κ.Γκανατσιο.

  • Πού πάτε ωρε παλικάρια;
    Τα πεπραγμένα τους θα τα μάθει ο καθένας τους στην ώρα τους!
    Κανείς τους δεν άμοιρος ευθυνών για την κατάντια της περιοχής!

  • Αυτοι δεν μπορούνε να καταρτίσουνε ψηφοδέλτιο νίκης ρε παιδιά , τι ασχολούνται ? Μεταφέρω φράση Θουκιδιδη : Χαισετω γαρ ει μαχαισετω

    • ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ …ΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩ

      Χέσαιτο γαρ ει μαχαίσετο.
      Έτσι και μαχότανε σίγουρα θα χεζότανε.
      (από τους «Ιππής»)

      Αριστοφάνης, 445-386 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας κωμωδιογράφος.

        • Κάνετε λάθος κύριε, ο κύριος Τοπαλίδης είναι εκπαιδευτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αυτού που θα έχει και μια πύλη καινοτομίας και που θα συνεργαστεί και με ιδρύματα του εξωτερικού.

          Η προσπάθειά σας να ταυτίσετε τον κ. Τοπαλίδη με κάτι άλλο, αν μη τι άλλο, αδικεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και την ηγεσία του, που καταβάλει άοκνες προσπάθειες για την άνοδό του δίπλα στο ΜΙΤ με προσωπικότητες όπως του κ. Τοπαλίδη.

  • Όλα άξια στελέχη, με εντιμότητα, κύρος και αποδεδειγμένη συνεπή εμπειρία και αποτελεσματικότητα.
    Εκείνο που απαιτεί κανείς από έναν διαχειριστή της εξουσίας είναι να αποδειχθεί έμπιστος.
    Η Παράταξη έχει συνέχεια. Συνεπώς η όποια υποψηφιότητα ευοδώνεται επιτυχώς σε συνεργασία και με την υπάρχουσα εκπροσώπηση.

    • Τρολαρεις Κωνσταντίνε;
      Άντε ο Δημήτρης ο κοεμτζοπουλος είναι καλό παιδί (αλλά λίγος)
      Ο Τοπαλίδης θα πάει με προσόν “μα είμαι του κόμματος”; Ο γκανατσιος με παράσημο την αποπομπή του από διοικητής νοσοκομείου μέσω της αξιολόγησης σαν αποτυχημένος; Καλά για τον Σιωγκα τι να πει κάποιος; Άχρωμος άοσμος με μόνη άποψη “το κράτος των Αθηνών μας πολεμαει’!

  • Μόνο Σιογκας για δήμαρχος.
    Τι να μας πούνε τώρα η άλλοι
    Γκανατσος από όπου πέρασε δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ.
    κοεμτσοπουλος τον βλέπουμε και στο δημοτικό συμβούλιο μια από τα ίδια.
    Τοπαλιδης εδώ και χρόνια απόν από όλα μια από τα ίδια.

  • Κάποιος που να μην έχει καμμία σχέση με κανέναν οργανισμό, με καμμία καρέκλα, να μην εχει καμμία πολιτική φιλοδοξία και καμμία ανάγκη την πολιτική, θα υπάρξει; Αυτός θα κάνει περίπατο και θα βγει πρώτος. Νοοτροπίες δεκαετιών ως προς την συμμετοχή υποψηφίων στις τοπικές εκλογές ως φαβορί δεν έχουν καμμία τύχη… εκτός αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή…

  • Εφόσον χρησιμοποιούν την κομματική τους ταυτότητα ούτε δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλεγούν.. Δεν έχουν διδαχθεί και όπως φαίνεται είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.. Οι κομματικές ταυτότητες είναι πλέον βαρίδια..

  • Τι να πει κάποιος για το «κουαρτέτο» των υποψηφίων για τον δήμο Κοζάνης με το «χρίσμα» του κυβερνώντος κόμματος.
    Ο κύριος Θ, Σιόγκας για τον οποίο ο «Δήμος Κοζάνης» είναι μόνο η πόλη της Κοζάνης. Οι υπόλοιπες πενήντα μία ΤΚ απλά είναι ένας «αριθμός». ¨όλοι θυμόμαστε τις «τεκμηριωμένες» δηλώσεις του για την μεταφορά των υπηρεσιών του ΟΠΕΚΕΠΕ στο κτίριο της πρώην ΔΕ Δ, Υψηλάντη. Τεράστια η οικονομική απώλεια στην αγορά της Κοζάνης. Τα καταστήματα της κοινότητας Μαυροδενδρίου ανήκουν σε άλλο δήμο, απλά δεν μς το έχουν πει ακόμα.
    Ο κύριος Κοεμτζόπουλος. Ο κλασικός τύπος που κάνει ότι πει ο αρχηγός του συνδυασμού του στις εκλογές του 2019, Άποψη και εμπειρία επί δημοτικών θεμάτων; Τι να πει κανείς, Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ. Απλά να ένας ακόμα στον συνδυασμό .
    Ο Κυρίος Γανάτσιος; Πρόεδρος του ΤΕΙ Κοζάνης, Πρόεδρος του ¨ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ¨ νοσοκομείου Κοζάνης. Το έργο του; ¨Τεράστιο¨. Έλαμψε με την απουσία του και το ανύπαρκτο έργο. Ήταν ένας από τους προέδρους όταν σπούδαζα εκεί. Φιλότιμος, τίμιος αλλά ……μέχρι εκεί.
    Ο κύριος Τοπαλίδης; Τι να πω , Το μόνο του χαρακτηριστικό «προσόν» είναι η κομματική του ταυτότητα.
    «Κοιτάτε; Είμαι του κόμματος». Απλά και αυτός για να μπορούμε να λέμε στην απογραφή του πληθυσμού ακόμα ένας. Τίποτα το σημαντικό, τίποτα το ιδιαίτερο. Θυμάμαι τους «αγώνες» και αυτού τα χρόνια στο ΤΕΙ. Απλά κομματικό στέλεχος.
    Αυτά εν ολίγοις κι εν τάχει.
    Τα λέμε λίαν συντόμως. Οι εκλογές είναι κοντά. Τα μαχαίρια βγήκαν και τα χτυπήματα κάτω από την μέση.

    Με ακτίμιση στους αναγνώσυες

  • Υπάρχει ακόμα κόσμος που ακολουθεί το κόμμα του ωτοακουστη που μέσα σε 4 χρόνια ισοπέδωσε την χώρα; Μωρέ μπράβο!
    Καλά κάτσε να πέσει η πρώτη πολιτική φαπα στις βουλευτικές εκλογές σε ελάχιστους μήνες κι αν υπάρχει ακόμα ΝΔ μέχρι του χρόνου τον Οκτώβρη ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα εκεί στην βλαχοδεξια 😂😂😂

    • τι είναι η ΝΔ, συριζα ή πασοκ κιναλ για να έχει πρόβλημα ύπαρξης; όσο για την βλαχοδεξιά, φαίνεται πόσο βλάκας και κομπλεξικός είσαι.

  • Στην Κοζάνη του κοντινού μέλλοντος δεν χωράνε μετριότητες και κομματικοί τυχοδιωκτισμοι, πρέπει να γίνει επιτέλους κάτι πρίν έλθει το τελειωτικό χτύπημα και η ερήμωση

  • Ο κ Γκανάτσιος διεκδίκησε και αποταμίευσε με τον δικό του τρόπο 40 εκ E για το ΄΄καινούριο Νοσοκομείο΄΄,
    το οποίο θα είναι έτοιμο σε δυο χρόνια!
    Σε αυτόν θα πιστωθεί αυτό το σπουδαίο έργο για όποιους δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη!!
    Δεν είναι και λίγο για κάποιους που σχολιάζουν με ευκολία πως δεν έκανε τίποτα!!
    Σημαντικά ποσά εκταμίευσε και το ΤΕΙ κατά τη θητεία του στην πρυτανεία.
    Σημαντικό προτέρημα από τεχνοκρατικής άποψης!!
    Γνώστης των τοπικών θεμάτων.
    Με ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στα αναπτυξιακά προγράμματα απολιγνιτοποίησης !!
    Αυτό θα είναι και το στοίχημα της επόμενης δεκαετίας.
    Για σκεφτείτε το!!

  • Η αλήθεια είναι ότι ο Γκανάτσιος είναι γεννημένος πολιτικός. Τα έχει με όλους καλά και δεν λέει ποτέ όχι. Από κει και πέρα, κοιτάει μόνο το δικό του καλό και της οικογένείας του…

  • Η ΝΔ βολεύεται με την τακτική και στάση του Μαλούτα απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας στα πλαίσια της απολιγνιτοποίησης.
    Οπότε ποιος ο λόγος να μην ξαναβγεί για τη ΝΔ?
    Εάν νομίζει κανείς ότι η ΝΔ θα δώσει το χρίσμα σε οποιονδήποτε υποψήφιο από το χώρο της, είναι βαθιά νυχτωμένος…………

  • Μονο ο Κοεμτζόπουλος μπορει να κανει την διαφορα.Ας ελπίσουμε να ειναι αυτος μπας και η πολη δει μια ασπρη μερα !!!Οι αλλοι ολοι εχουν κουρασει ,απορω πως σκεφτονται να κατεβουν !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.