Eπιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: “Κάποιοι τελείως ανεγκέφαλοι βανδάλισαν το γκράφιτι του PROJECT “ΜΕΤΑΒΑΣΗ” στον ΟΣΕ Κοζάνης”

27 Νοεμβρίου 2022
13:56

Το καλοκαίρι σε μια από τις λίγες εκδηλώσεις, έγινε αυτό το γκράφιτι στην αποθήκη του σιδηροδρομικού σταθμού. Όταν γινόταν ταυτόχρονα έπαιζε μια μπάντα και γίνονταν θεατρικά και καλλιτεχνικά δρώμενα στο πλαίσιο προώθησης της ισότητας όλων. Τώρα κάποιοι τελείως ανεγκέφαλοι βανδαλισαν το γκράφιτι. Τόσοι τοίχοι γεμάτες βλακείες και τα παιδιά πήγαν πάνω σε ΑΥΤΟ. Το ότι έχουν γράψει και το όνομα ομάδας (ιδιοκτησίας πάμπλουτου ολιγαρχη) απλά αποδεικνύει την τρικυμία στον εγκέφαλο τους. Επίσης, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΘΑ ΣΒΉΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ; Δικαιολογίες όπως “το κτήριο δεν ανήκει στον δήμο” δεν μπορούν να σταθούν. Η βρωμιά αντικατοπτρίζεται στην πόλη μας όχι στον ΟΣΕ.

Κάτοικος της περιοχής και εχθρός της βλακείας

9 σχόλια

  • Εφ όσον μαθαίνουν ότι ο καθένας κάνει ότι του κατέβει, χωρίς καμμία συνέπεια αυτό θα συνεχίζεται για πάντα…

  • Κανονικά θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να συλληφθούν και να αποκαταστήσουν το έργο με δικά τους έξοδα. Και μετά να σταλούν για κοινωνική εργασία σε νοσοκομεία και γηροκομεία. Μετά ο όποιος άλλος θα σκεφτεί δυο φορές να κάνει κάτι ανάλογο….

  • ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’80, Η ΑΠ-ΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΞΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΚΑΙ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΧΑΛΑΡΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟ-ΑΞΙΩΝ, ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΥΣΩΔΕΣ ΚΟΚΤΕΪΛ ΤΟΥ ’70-’80 ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑΨΕΥΔΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ, ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.

    ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΙΚΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟ.

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ,ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΗΣΗ.
    ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ’70 ΚΑΙ ΤΑ “ΦΙΛΕΥΘΕΡΑ” ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ 2022.

    ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΟΔΙΟ-ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ!

    • Ναι λες και επί χούντας δεν γράφανε στους τοίχους. 7 χρόνια ελληνοπρεπή χούντα και χάσαμε την Κύπρο. 50 χρόνια δημοκρατία και ο κάθε φιλοχουντικός γράφει ό,τι θέλει στα κοινωνικά δίκτυα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.