To παράπονο ενός πατέρα φοιτητή στο kozan.gr

27 Νοεμβρίου 2022
16:45

Ο γιος μου φοιτητής στο ΠΔΜ επισκέφτηκε το νοσοκομείο Κοζάνης με πόνο στο λαιμό και στο αυτί του. Στο kozan.gr έχω γνωστοποιήσει τις ημέρες και τις ώρες που συνέβησαν οι δύο επισκέψεις του στο νοσοκομείο και αν κάποιος αρμόδιος ενδιαφέρεται να μάθει ας επικοινωνήσει για να το πληροφορηθεί. Δεν τις αναφέρω σκόπιμα διότι δεν είναι στόχος και σκοπός μου να στοχοποιήσω συγκεκριμένα πρόσωπα από το ιατρικό προσωπικό όμως θέλω να αναδείξω το θέμα διότι ως γονέας που βρίσκομαι μακριά από την Κοζάνη θέλω να ξέρω ότι αν συμβεί κάτι (μικρό ή μεγάλο) στο παιδί μου θα έχει την περίθαλψη και την προσοχή που πρέπει. Τι πάει να πει: ΄΄Δεν ερχόμαστε στο νοσοκομείο για το παραμικρό. Πάρε παυσίπονο και αν δεις ότι εξακολουθούν τα συμπτώματα ξαναέλα’”. Έτσι του είπαν χωρίς να τον εξετάσουν στο αυτί, που ήταν και ο περισσότερος πόνος. Αυτά μου μετέφερε ο γιος μου και πραγματικά εξεπλάγην με την συγκεκριμένη συμπεριφορά. Η Κοζάνη φιλοξενεί χιλιάδες φοιτητές που είναι μακριά από τα σπίτια τους. Φοιτητές λοιπόν και γονείς πρέπει να είναι εφησυχασμένοι και σίγουροι ότι ανά πάσα στιγμή θα βοηθηθούν σε τέτοιες στιγμές .

Με σεβασμό… ένας γονέας φοιτητή. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

 

18 σχόλια

  • Φίλε εδώ ασχολούμαστε μόνο αν πάρκαρε κανένας σε πεζοδρόμιο κ αν καπνίζει κανένας παράνομα… Τα έχουμε λυμένα τα άλλα!!!!

  • Περαστικά στο παλικάρι σας, παντός να ξέρετε ο ξύλινος δήμαρχος ος μέλος του νοσοκομείο Κοζάνης κάνει τα πάντα για το νοσοκομείο μας την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα ανάψει το δέντρο στην πλατεία σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις και δώρα.

  • Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Κοζάνη. Σε όλη την Ελλάδα τα ίδια και τα ίδια. Πήγαινε το καλοκαίρι σε νησί και να δεις. Πήγαινε Αθήνα Θεσσαλονίκη Λάρισα όπου και ζούσα και εκεί να δεις το μπάχαλο.

  • Σε αντίστοιχη περίπτωση για το παιδί μας που σπουδάζει σε νησί του Αιγαίου και εξυπηρετείται από κέντρο υγείας το ενδιαφέρον γιατρών και νοσηλευτών και η εξυπηρέτηση μας άφησαν άφωνους …είδαν το περιστατικό με ιδιαίτερη φροντίδα.
    Όλα βασίζονται στο ανθρώπινο επίπεδο… δυστυχώς το νοσοκομείο Κοζάνης ΠΑΣΧΕΙ πλην λιγοστών εξαιρέσεων.. όσα κτίρια και εξοπλισμός να έρθουν ΔΕΝ θα μας δίνουν σημασία….η διοίκηση ίσως χρειάζεται να παρέμβει….
    Τα επαγγέλματα υγείας είναι λειτούργημα…κι όχι να τελειώσει η βάρδια να πάμε σπίτι…αν δεν τους αρέσει να παραιτηθούν…ζήλος ανύπαρκτος!!!!!
    Αυτά τα γνωρίζουν και μεταξύ τους πολλοί εργαζόμενοι..

    • Ακριβώς όπως τα λέτε είναι! Λες και κάνουν αγγαρεία! Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να μην απολυθούν λόγω μη εμβολιασμού. Τώρα που το έλυσαν και αυτό θα συνεχίσουν το ίδιο βιολί: ο ασθενής ώρες ατελείωτες στην αναμονή, το προσωπικό μπροστά στα μάτια μας να τρώει , να πίνει , να μιλάει στα κινητά και γενικά να κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το λειτούργημα του και όταν επιτέλους έρχεται η ώρα της εξέτασης η γνωστή φράση ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΕΔΩ; Δεν ξέρω τι θα κάνει ο νέος διοικητής αλλά ο προηγούμενος δεν μπόρεσε να αλλάξει τη νοοτροπία αυτη

  • Ενα περιφερειακο νοσοκομειο δεν εχει ολες τις ειδικοτητες.Μια λυση ειναι να λειτουργουν καποιες ειδικοτητες επι 24ωρου βασεως σε διαφορετικα νοσοκομεια.Δηλ.καρδιολογικο π.χ.στα Γρεβενα.Ωρλ.στην Καστορια.Παιδιατρικο στην Πτολεμαιδα.Ορθοπεδικο στην Κοζανη κλπ.

    • Και θα πάμε από Κοζάνη στα Γρεβενά κ.τ.λ.π;
      Η απαίτηση μας πρέπει να είναι αξιοπρεπή νοσοκομεία παντού. Κανένας συμβιβασμός.

      • Μα δεν ειναι πανεπιστημιακο νοσοκομειο και δεν υπαρχουν ολες οι κλινικες.Για να μην παμε στη Θεσσαλονικη γιαυτο προτεινα τη λυση αυτην.

        • αλήθεια? επι συριζα δεν ισχυε αυτο που γραφεις? επρεπε τα παντα να δουλεουν ρολοι? και να βρουν γιατρους απο το υπερπεραν? ενω εσυ προτεινεις τα αυτονοητα? γελοίοι…

  • ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΆ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΣΤΕ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΈΣΙΜΟ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.