Kozan.gr: Εκδήλωση με θέμα “Σήραγγα Κλεισούρας και Έργα στο Δήμο Εορδαίας”, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο “Παντελίδης” στην Πτολεμαΐδα (Φωτογραφίες & Βίντεο 20′)

27 Νοεμβρίου 2022
20:06

 

Εκδήλωση με θέμα “Σήραγγα Κλεισούρας και Έργα στο Δήμο Εορδαίας”, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο “Παντελίδης” στην Πτολεμαΐδα.

 

 

 

 

11 σχόλια

  • Μπράβο κασαπιδη τους την έφερες και πάλι μπροστά είσαι
    Εκεί του Δήμου όλα καλά με την περιφέρεια τι λέτε;

  • Κ. Περιφερειάρχα υπάρχουν και άλλα ξενοδοχεία στην περιοχή που χρειάζονται στήριξης αλλά δεν πειράζει θα έρθουν εκλογές που θα πάει.

  • Εκλογική συνάντηση ΑΥΤΑ.
    Η αγορά στον πάτο η ανεργία φουλ και εσείς σε ένα κόσμο δικό σας.ντροπη καταστρέφεται καθημερινά αυτό τον τόπο.
    Όλοι μαύρο είστε ΚΚΕ μόνο αυτοί λένε την αλήθεια .

  • Βουλευτές, δήμαρχοι, αστυνομικοί και παπάδες. Να πας να δώσεις χειραψία και να μετράς τα δάχτυλα σου μετά..

  • Εκλογικές φιέστες
    Ο λαός της περιοχής γρήγορα κατάλαβε το λάθος του δεν παρασύρεται
    Είστε υπεύθυνη για το κλείσιμο της ΔΕΗ για ανεργία την ακρίβεια το κόστος θέρμανσης στην Δυτική Μακεδονία την πρώτη θέση σε θανάτους κορονοϊού με βάση τον πληθυσμό την φυγή των νέων τόσο στο εξωτερικό αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα
    Να είστε περήφανη για το έργο σας η κρίση πλησιάζει και θα είναι αμείλικτη

  • Το σχέδιο πρέπει να είναι διαφορετικό αναφορικά με το που πρέπει να συνδεθεί στην πλευρά της Εορδαίας ο δρόμος. Θα πρέπει να χαραχθεί δρόμος έξω από το δροσερό να περνάει έξω από το Μποδοσάκειο και να καταλήγει στο ύψος της Πεντάβρυσου για να συνδεθεί με την παραεγνατια. Μόνο έτσι φέρνουμε στην πράξη μια πόλη κοντά στο νοσοκομείο που θέλουμε να το κάνουμε περιφερειακό.Επίσης με την υλοποίηση ενός τέτοιου δρόμου έρχεται και η Φλώρινα άμεσα ποίο κοντά στο νοσοκομείο. Επιπλέον αναλογιστείτε ότι κάποιος που θέλει να πάει στις Πρέσπες, ένας Αθηναίος, ένας Θεσσαλονικείς ακολουθώντας αυτό το δρόμο φτάνει άμεσα στην Καστοριά και από εκεί πολύ ποίο εύκολα από πίσω στις Πρέσπες. Ο δρόμος των Λιμνών. Αποφεύγοντας στην πράξη την βιγλα Έτσι έρχεται η ανάπτυξη με ορομα

  • Η Τ.Κ. Κλεισούρας ανήκει ως είναι γνωστό, στον Δήμο Καστοριάς. Ενώνει δύο Π.Ε αλλά και δύο Δήμους. Και ενώ από το ρεπορτάζ προκύπτει πως το Δ.Σ. του Δήμου Εορδαίας παρέστη σύσσωμο,δεν βλέπω ούτε τον Δήμαρχο Καστοριάς ούτε κάποιον εκπρόσωπο του. Δεν έλαβε πρόσκληση ή έλαβε και απλά αδιαφόρησε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.