Πτολεμαίδα – Κασαπίδης: «Θα πέσουν πολλά εκατομμύρια την επόμενη χρονιά στη Δ. Μακεδονία»

28 Νοεμβρίου 2022
10:09

 

«Πολλά εκατομμύρια, μέσω του προγράμματος της Απολιγνιτοποίησης, θα πέσουν την επόμενη χρονιά στη Δυτική Μακεδονία, σε μία πρωτοφανή ευνοϊκή συγκυρία για τον τόπο, και δεν δικαιούμαστε να αποτύχουμε ή να μην θέσουμε σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο που υπάρχει». Αυτό τόνισε στη διάρκεια παρουσίασης των έργων της Περιφερειακής Αρχής για την Εορδαία, ο Γιώργος Κασαπίδης, με την Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιοχή, να διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο, επιχειρώντας εκτενή αναφορά σε έργα και δράσεις που θα εξελιχθούν, καλώντας την Αυτοδιοίκηση και τους φορείς να ανταποκριθούν στην πρόκληση και να εργασθούν ώστε στη συνέχεια να απορροφηθούν κι άλλα κονδύλια.

Ο κ. Κασαπίδης, αναφέρθηκε στο έργο του κατά ενότητα, και ενδεικτικά, στα έργα οδοποιίας, αγροτική οδοποιία, Αντιπλημμυρικά έργα, χρηματοδότηση μελέτης για το αντιπλημμυρικό της Δ. Εορδαίας, αλλά και στο Αγροτοκτηνοτροφικό πάρκο της Αναρράχης. Έκανε λόγο ακόμη για τις κτιριακές υποδομές, όπως το Κέντρο για τα ΑΜΕΑ, έδωσε έμφαση στον κόμβο καινοτομίας του υδρογόνου που θα έχει έδρα την Πτολεμαΐδα, στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύπλευρη ενίσχυση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου κατά την περίοδο της πανδημίας, στις παρεμβάσεις και στη χρηματοδότηση για την Τ/Θ κ. α.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

23 σχόλια

  • Για το πρότυπο κέντρο κτηνοτροφίας Βλάστης που το έχουν διαλύσει οι κύριοι της αποκεντρωμένης τίποτα?Μόνο υποσχέσεις θα κάνω τυροκομείο,θα γίνουν κ άλλοι σταύλοι με ζώα..θα θα θα

  • ΟΠΩΣ “ΠΕΣΑΝΕ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΕΤΕ ?

  • δεν ντρεπεσαι βρε λιγο 4 χρονια ησουν απων και τωρα θα πεσουν τα εκατομυρια;ολα για την ψηφο τα κανεις,πες μας 4 χρονια ενα αναπτυξιακο εργο που εκανες στην περιφερεια,οσο για την συραγγα της κλεισουρας εχουμε ακουσει το παραμυθι 30 χρονια τωρα,ακομα και τα οποια τεχνικα προγραμματα διαχειριζεσαι αυτα ειναι εργα δρομολογημενα απο τον δακη και τον καρυπιδη

  • Την ξέρεις την παροιμία με τον τσοπάνη και το λύκο….
    Ότι και να πεις η θα εξαγγειλεις δεν πιστεύει κανένας
    Έχει δρομολογηθεί η ‘’αποκαθήλωση’’
    Ψάξε με τι θα ασχοληθείς….

  • Θα καταντήσει ανέκδοτο αυτός ο άνθρωπος συνώνυμο των ψεύτικων υποσχέσεων και των μελλοντικών υπέρμετρων ΘΑ. Δεν κρατάει ούτε για τα προσχήματα χαμηλά την μπάλα με αυτά που βιώνει ο τόπος. Είμαστε η τελευταία Περιφέρεια με διαφορά σε ανάπτυξη και έχει απόλυτη ευθύνη. Με τις ικανότητες του καλα σας είπε θα χρειαστούμε κήπους και κοτούλες αλλά εσείς τον κοροϊδεύετε.

  • Τα πολλά εκατομμύρια θα πέσουν σε συγκεκριμένες τσέπες. Αυτό ξέχασε να πει. Για μας τους υπόλοιπους ούτε μισός δρόμος δε θα φτιαχτεί.

  • Μην πέσουν όλα μαζί και πλακώσουν την υποκρισία σας και τι θ απογίνετε χωρίς αυτή….
    Του χρονου;φύτρωσε και δεν καρπισε!

  • Υπουργείο, Περιφέρεια ΤΕΕ Κοζάνης και Τεχνικοί Αυτοκινήτων Κοζάνης να αναλάβουν πρωτοβουλία καί πράξη την κατασκευή ηλεκτρικού αυτοκινήτου πειραματικά στην Κοζάνη με επιδότηση καί…….να εξελιχθεί σε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ανταλλακτικών στην Κοζάνη!!!!!

  • ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ (;) ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ. ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ CITY OF LONDON. ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑΡΜΑΣ!

  • Μόνο φωτοβολταϊκά καί αυτά γιατί βρήκαν τίς γραμμές μεταφοράς έτοιμες αυτή είναι η πραγματικότητα.Αλλες υποδομές δεν υπάρχουν (μεταφορές βιομηχανικές ζώνες κλπ.)

  • Οπως έπεσαν με το υδρογονο και τους ασπρους δρακους που εβλεπες μονο εσυ και μερικοι αυλικοι βολεμενοι που σε πιστευουν ακομη και εχετε καταντησει πιο γραφικοι και απο το ηλιοβασιλεμα της Σαντορινης. Λεγε οτι θελεις φαφλατα…του χρονου τετοια εποχη θα εισαι σπιτι σου. Αρκετα πληρωσαμε το μαρμαρο 4 χρονια με την ανυπαρξια σου και τις μπαρουφοψεκασμενες θεωριες σου.

  • Κόσμε τρέξτε….λευτόδενδρα στην Πτολεμαιδα!!!!!!
    θα το πιεις το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους….
    Οσα κάνει η γίδα στο ποyρνάρι τα βρίσκει….στο τομάρι…

  • Δεν μας είπε από που θα πέσουν τα εκατομμύρια….
    Από τον ουρανό;
    Μάλλον κάτι θα ξέρει!
    Γιατί έχει σχέσεις με το υπερπέραν…
    Θα εννοεί φαντάζομαι κάτι σαν το «μάννα εξ ουρανού»
    Το μάννα ήταν μία τροφή την οποία σύμφωνα με τη βιβλική παράδοση- έστελνε από τον ουρανό ο Θεός στους Εβραίους κατά τη μακρόχρονη πορεία τους στην έρημο, όταν άφησαν την Αίγυπτο.

  • ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ή ΤΕΧΝΙΤΗΣ
    ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑ .

    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ .

    ΠΟΛΥ ΜΙΖΕΡΙΑ κύριοι ΠΛΑΚΩΣΕ !!

    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΟΠΩΣ Η ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ !!

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.