kozan.gr: Ξεκίνησε η εγκατάσταση, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, του ζαχαρόσπιτου των ξωτικών – Δηλώσεις της Αντιδημάρχου Οικονομικών Ε. Κοϋμτζίδου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

28 Νοεμβρίου 2022
10:36

 

Ξεκίνησε η εγκατάσταση, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, του ζαχαρόσπιτου των ξωτικών. Δηλώσεις της Αντιδημάρχου Οικονομικών Ε. Κοϋμτζίδου.

19 σχόλια

  • Κάντε κάτι,βγάλτε την πόλη από το τέλμα και την μιζερια που την έχετε οδηγησει
    Κουρασατε μόνο λόγια και φωτογραφιες

  • Δυο χρόνια, λεει, το σκεφτονταν και αυτο βρηκαν να κανουν και ” θα προστεθουν και καποια αλλα πραγματα”. Δηλαδη; γιατι δε μας τα λετε; μας τα κρατατε για εκπληξη; αν το σκεφτοσασταν δυο χρονια, θα ξερατε τι να κανετε.

  • Η ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής σε όλο της το μεγαλείο! Ευτυχώς θα πάμε σε άλλες πόλεις σαν επισκέπτες ώστε να δούμε και να ζήσουμε κάτι διαφορετικό! Εδώ η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα είναι στάσιμη και αποκαρδιωτική! Με τα ίδια μυαλά τι περιμένουμε να αλλάξει βρε παιδιά;; Τόσα χρόνια μόνο νιαημερο και μια σκιά του παραδοσιακού καρναβαλιού της Κοζάνης, δεν μπορούν να φέρουν ούτε ανάπτυξη ούτε αισιοδοξία ! Δυστυχώς!

  • Δίχως όραμα και ελπίδα για τον τόπο…όταν άλλες πόλεις έχουν καθιερώσει μεγάλες εκδηλώσεις όλα αυτά τα χρόνια, τραβάνε κόσμο και έχουν τουρισμό….εμείς είμαστε απλά θεατές…δυστυχώς καταδικάζουν μια ολόκληρη περιοχή με την ανικανότητα τους σε όλους τους τομείς…και το κακό είναι πως νομίζουν ότι κάτι κάνουν! Υπάρχει κάποιος σχεδιασμός, κάποιο πλάνο γ’αυτά που κάνετε; Η τα κάνετε για να ξεβγείτε από την υποχρέωση; Είστε επικίνδυνοι και λίγοι για τον Δήμο μας!!!

  • Ο στολισμός της πόλης είναι εσχως ένα δέντρο στην πλατεία που μοιάζει με κόμβο και κάτι αστέρια ψηλά λες και είναι αστερίες έτοιμοι να μας φάνε ζωντανόυς 😡😡😡😡 Λυπάμαι…. Θέλουμε καρουζέλ μεγάλο στην πλατεία για τα παιδιά ξυπνήστε λίγο…… Έχουμε το Κουρι τόσο όμορφο μέρος για τα Χριστούγεννα…..Και ολοι μας πάμε στα Τρίκαλα και στην Δράμα και αφήνουμε τα λεφτά μας…..Ξυπνήστε κοιμαστε όρθιοι 😱😱

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.