Γενική Συνέλευση Μελών Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

28 Νοεμβρίου 2022
21:24
Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης σύμφωνα με την αρ.08/23 -11-2022 Πράξη του και με το άρθρο 17 του καταστατικού του, αποφάσισε τη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης των μελών του, την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 στα γραφεία του Συλλόγου, στο Πάρκο Ηπειρωτών Κοζάνης «Κωνσταντίνος Τσιάντας».

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Εκλογή Προεδρείου.

  1. Έκθεση πεπραγμένων -απολογισμός ΔΣ.

  1. Τροποποίηση καταστατικού.

  1. Προτάσεις Μελών.

Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου να παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση, γνωστοποιώντας αυτή και σε άλλους Ηπειρώτες, οι οποίοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμη ως Μέλη του Συλλόγου μας.

Εγγραφή νέων μελών με δικαίωμα ψήφου μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                    Ο Πρόεδρος                          

 Λεωνίδας Μαγκάκης

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.