Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης σας προσκαλεί στη συναυλία «Από την Σμύρνη έως την Πόλη» το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

29 Νοεμβρίου 2022
15:32
Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης σας προσκαλεί στη συναυλία «Από την Σμύρνη έως την Πόλη».

Με αφορμή τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή το Δ.Ω.Κ. έχει επιμεληθεί ένα μουσικό αφιέρωμα με επίκεντρο την πλούσια μουσική παράδοση που κληροδότησαν οι περιοχές αυτές της Μικράς Ασίας.

Συμμετέχουν :                                                                                                                                             Ορχηστρικό σύνολο παραδοσιακής μουσικής του Δ.Ω.Κ. με υπεύθυνους καθηγητές τον Κωνσταντίνο Ισπόγλου και Αθανάσιο Κουκουμπέση.                                                                                                                                                             Χορωδία Παραδοσιακής μουσικής του Δ.Ω.Κ. υπό τη Διεύθυνση του Βασίλη Δόντσιου.

Επεξεργασία κειμένων: Φένη Τζιουρά                                                                                                         Ανάγνωση κειμένων: Νίκος Ραχωβίτης

Η Συναυλία θα γίνει στην Αίθουσα Τέχνης το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.