Κύριε Παπαδόπουλε δεν αντέχετε την κριτική των αγανακτισμένων πολιτών απέναντι στην ύποπτη ανεπάρκεια σας; (Γράφει ο Γιάννης Ξανθόπουλος)

30 Νοεμβρίου 2022
12:21
Εχθές όλη η Ελλάδα εξοργίστηκε όταν διάβασε για την έγκριση καταστατικού του “Κέντρου Μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα” που πέραν των άλλων το “Ελληνικό” πρωτοδικείο “αναγνώρισε” ότι προϋπήρχε “Μακεδονική γλώσσα” στην Ελλάδα άρα και “Μακεδονική μειονότητα”.
Την δυσαρέσκεια μου πάνω στο τόσο σοβαρό θέμα για την πατρίδα μας, εξέφρασα στους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού Κοζάνης, τόσο δημόσια στο προφίλ μου αλλά και στα προφίλ των Βουλευτών.
Με έκπληξη όμως διαπίστωσα πως ο βουλευτής και υφυπουργός μεταφορών κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος έσβησε το σχόλιο μου , έφτασε δε στο σημείο να με χαρακτηρίσει ως μη σοβαρό.
Κύριε Παπαδόπουλε δεν αντέχετε την κριτική των αγανακτισμένων πολιτών απέναντι στην ύποπτη ανεπάρκεια σας;
Κύριε Παπαδόπουλε χαρακτηρίζετε όλους τούς πολίτες που εναντιώνονται σε ανθελληνικά σχέδια και αυτούς ως μη σοβαρούς;
Είμαι σίγουρος πως το κάνετε.
Να σας θυμίσω όμως κύριε Παπαδόπουλε πως την εναντίωση αυτή των πολιτών την χειροκροτούσατε και μάλιστα συμμετείχατε και εσείς ενθέρμως στις τότε εκδηλώσεις δυσαρέσκειας (2018-19)
Βέβαια κύριε Παπαδόπουλε όπως πλέον αποδεικνύεται εκ των πράξεων σας, όλη η τότε δυσαρέσκεια σας ενάντια στην ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δεν είχε καμία απολύτως σχέση με αγάπη προς την πατρίδα που θέλατε ψεύτικα να παρουσιάζετε, αλλά είχε να κάνει μόνο με την “αδηφάγα” αγάπη που έχετε για την εξουσία, τόσο εσείς προσωπικά αλλά και οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ
Εγω κύριε Παπαδόπουλε δεν θα σας χαρακτηρίσω θα αφήσω απλά να σας χαρακτηρίσουν οι ανθελληνικές “πράξεις” σας, πάρα μόνο θα θυμίσω σ όλους τους πολίτες το τι λέγατε τότε και τι λέτε τώρα.

28 σχόλια

  • Τουλάχιστον εσύ φίλε τα λες ακόμη. Λες αυτά που πιστεύεις και κατακρίνεις αυτούς που έχουν άλλη άποψη. Για αυτό και μόνον σε παραδέχομαι, αν και δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Οι άλλοι όλοι που έφαγαν το σανό τώρα τι κάνουν;;; Το χωνεύουν;;;

  • Στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πήγαιναν έξω από τα σπίτια τους και τα βανδαλιζανε, βριζανε τις οικογένειες τους, απειλούσαν την σωματική τους ακεραιότητα. Στους βουλευτές της ΝΔ με το σις και με το σας.
    Στάχτη στα μάτια οι δήθεν αντιδράσεις από δήθεν πατριώτες.

  • Πωλείται στολή Μακεδονομάχου με περικεφαλαία. Ελαφρώς μεταχειρισμένη φορέθηκε σε αρκετά συλλαλητήρια μέχρι τα μέσα του 2019 και μετά φυλάσσεται σε πατάρι. Τιμή συζητήσιμη. Πληρωμή σε Ρούβλια ή Μακεδονικά Δηνάρια.

  • Ξανάρχονται εκλογές κ.Ξανθόπουλε.
    Τώρα κάτι άλλο θα σκεφτούν για να υφαρπάξουν την ψήφο μας.
    Πιστεύω ότι θα έχουμε τουλάχιστον την εμπειρία της προηγούμενης φοράς και να μην ξανακάνουμε το ίδιο λάθος.

  • Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και η τσέπη τους. Τεράστια η ευθύνη του λαού που απ οτι φαίνεται δυστυχώς δεν θα αξιοποιήσει το ΔΩΡΟ της απλής αναλογικής και δε θα στείλει όλες τις συστημικές συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας εκεί που τους αξίζει.

  • Ευχαριστίες Ζάεφ
    «Αυτοί είναι οι καρποί της Συμφωνίας των Πρεσπών. Φέρνουν χαρά σε όλους όσοι μιλούν τη μακεδονική γλώσσα. Συγχαίρω τους ιδρυτές του Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα και όλους τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας που χαίρονται για αυτή την όμορφη πράξη που είναι ιδιαίτερα σημαντική ως μια ακόμη επιβεβαίωση των στενών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Ευχαριστώ τόσο τον πρώην όσο και τον νυν Πρωθυπουργό, Τσίπρα και Μητσοτάκη, για την πίστη και τη δέσμευσή τους στην οικοδόμηση ειλικρινούς φιλίας και καλής γειτονίας».

  • Σωστος ο κυριος οσο για τον μιχαλη παρα πολλοι τον πηρανε χαμπαρι εχει την πρωτια στις υποσχεσεις και στο ψεμα ερχονται εκλογες ομως και ο κοσμος θα του δωσει οτι του αξιζει

  • Καλα υπαρχει ακομη ο παπαδοπουλος? Σαν δεν ντρεπεται με τα χαλια του και εχει μουτρα και κυκλοφορειαν ξαναβγει αυτος σφυρα μου μεγαλος ψευτης και διπροσωπος

    • Φροντισε γι αυτο ο μπαμπας Μητσοτακης την περιοδο 90-93 κατι τετοιους να τους βαλει στη μαμα ΔΕΗ και το 18 να μας το παιζουν αγανακτισμενοι πατριωτες…και να μιλανε για διορισμους μονο επι Πασοκ. Η υποκρισια των δεξιων μια ζωη δεν αλλαζει.

  • Ο κ.Κοτζιας για να δικαιολογήσει την υπογραφή της συμφωνίας,εξέδωσε ένα βιβλίο με 1.000 σελίδες περίπου,όπου και πάλι δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την μορφή,τις πράξεις και της παραλείψεις της συμφωνίας εις βάρος των Ελληνικών συμφεροντων
    Όταν άρχισαν να φαίνονται οι πρώτες εντυπωσιακές παραλείψεις και λάθη της, μίλησε για τον Βουλγαρικό εθνικισμό και όχι και τις ατέλειες,τα σφάλματα και τις παραλείψεις της συμφωνίας και ειδικά σε θέματα γλώσσας,ιθαγένειας κλπ
    Τις απόψεις αυτές απεδέχθη και ο κ.Τσιπ ρας αφού την υπέγραψε αλλά και ο νυν Πρωθυπουργός που αλλά έλεγε και άλλα κάνει
    Την υπόθεση την έδωσαν οι Έλληνες πολιτικοί και είναι γνωστοί όλοι τους μηδενός εξαιρουμενου

  • Την στολη του μακεδονομαχου την εβγαλες απ το παταρι Γιαννακη η την κρατας εκει αγανακτισμενε οταν θα ξαναβγει ο Συριζα να παριστανεις παλι τον οργισμενο και να δημιουργεις επεισοδια μαζι με τους ελαχιστους γραφικους εξω απο κατι αλλες υπηρεσιες οπως την πυροσβεστικη καποτε?
    Το τι ειναι και δεν ειναι ο Μιχαλακης των διοδιων ασε να το ξερουμε εμεις πολυ καλυτερα που τον γνωριζουμε απο αρκετα ετη
    οταν εσυ και μερικοι ομοιδεατες σου τον θεωρουσατε αυτον και τον συρφετο του το 19 τους σωτηρες που θα μας σωσουν απ τον κακο Συριζα ναι? Αντε μπραβο! Εσεις μας φορτωσατε αλλωστε αυτο το συνονθυλευμα που 3,5 χρονια τωρα μας εχει ισοπεδωσει γιατι νομιζατε οτι το 18 που πηγαινατε εξω απ το Δημαρχειο και την Πυροσβεστικη κανατε αντισταση στον Συριζα για ενα ονομα. Λουστειτε τωρα τα πεπραγμενα τους.
    Ετσι κι αλλιως 3,5 χρονια τωρα εξαφανισμενος ησουν Γιαννακη και εσυ και οι κατι αλλα καλοπαιδα με τις περικεφαλαιες
    δεν σας ειδαμε να βγαζετε κιχ σε τιποτα.

  • Σιγά βρε σωτήρες του έθνους. Διαβάστε με την υπογραφή της συμφωνίας και αν ακυρώνετε , διαβάστε με τι νόμο έγινε το σωματείο !!! Άσχετοι , από τον καναπέ η έξω από κανένα δημόσιο κτήριο με τον καφέ και το τσιγάρο στο χέρι … Μεγάλη αντίσταση !!!! Και πάντα χωρίς όνομα …μπράβο βρε σωτήρες , ευτυχώς υπάρχετε στην ζωή μας .

  • Λίγο υπομονή εσείς οι μακονομαχοι μέχρι και χάσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης. Αμέσως μετά μπορείτε να ξεθαψετε το τσεκούρι του πολέμου και να κατεβάσετε τις στολές από το πατάρι. Είμαι σίγουρος βάλατε ναφθαλίνη για να μην τις φάει ο σκόρος. Η μυρωδιά βέβαια στα συλλαλητήρια δεν θα αντέχεται.

  • ΣΑΝ μακεδονομαχος, έπρεπε να φτασουμε εδώ για να γράψετε μακροσκελείς ανακοινωσεις, όλα αυτά έγιναν ξαφνικά ,από τη μια μερα στην άλλη; δεν ακούσατε τίποτα τόσο καιρό; Αλλά επειδή είστε πρόεδρος πρέπει κατι να πείτε τώρα. Το δικηγόρο που είχε αναλάβει την όλη διαδικασία δεν το ξέρατε;

  • Αλήθεια με ποιο Νόμο έγινε το Σωματείο και πως νομιμοποιείται κάποιος να ζητήσει την έκδοση της αποφασης μπορεις να μας το πεις εσύ πανέξυπνε;

  • Οι συνέπειες υπογραφής της επαίσχυντης συμφωνίας μόλις άρχισαν.Ας όψωνται τσίπρας και κυρίως καμμένος που τάχα μου ήταν αντίθετος,αλλά στην ουσία στήριξε,έβαλε πλάτη κοινώς!

  • Δηλαδή για να καταλάβουμε . Τι είναι αυτός ο Ξανθόπουλος και τον βγάζετε συνέχεια; Παράγοντας ;σημαίνων πρόσωπο; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε …διαβάζουμε ψέματα σωρηδόν και κάποιοι χειροκροτούν. Γιατί πρέπει να έχει τόση σημασία αυτά που λέει ένας απλός πολίτης; Και από ότι μάθαμε δεν είναι και ο καλύτερος , ειδικά στη δουλειά του..

  • Όταν υποδέχονταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας τότε γιατί κανείς δεν μιλούσε
    Δείτε τον Αντιπρόεδρο Γεωργιάδη τι έλεγε για το Μακεδονικό για Καραμανλή αδίκως και για την Ντόρα Μπακογιάννη Μητσοτάκη
    Αυτά για την Ιστορία ο λαός γνωρίζει και θα κρίνει ιδιετερα στην Μακεδονία και Θράκη

    • Γιατι ο πονος του δηθεν ακομματιστου κρυφοδεξιουλη Ξανθοπουλου και αλλων σαν αυτον…ηταν να πεσει ο Συριζα μονο. Δουλευαν υπογειως για να φερουν τον φιλο τους τον Μητσοτακη που εν τελη τους την εφερε κι αυτος παρα πολυ ωραια και εξυπνα γι αυτο και δεν εβγαλαν κιχ σε τιποτα 3,5 χρονια τωρα. Θα ξαναθυμηθουν τον πατριωτισμο τους και την ντεμεκ οργη τους αν ξανα βγει ο Συριζα

  • Σύντομα έρχονται εκλογές . . . .
    Εκεί θα δώσει ο καθένας μας την απάντηση του.
    Θα στείλουμε στο 1% τον κόκκινο και τον γαλάζιο σύριζα ή θα πάμε και θα τους ξαναψηφίσουμε ????
    Γιατι για λόγια όλοι καλοί είμαστε , στην κάλπη μπροστά όως, μας κόβονται τα ποδάρια.
    ΖΩΑ (είμαστε)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.