Ο Δήμος Σερβίων έθεσε σε λειτουργία πρόγραμμα ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων

30 Νοεμβρίου 2022
17:19

 

 

Με τη δωρεάν τοποθέτηση των πρώτων οκτώ ειδικών κάδων εκκίνησε και τυπικά το πρόγραμμα το ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων του Δήμου Σερβίων σε συνεργασία με την εταιρεία EASTWESΤ.

Μέσω του προγράμματος, ο Δήμος επιδιώκει την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών ως προς τη φιλοσοφία της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης αγαθών.

Η αποκομιδή και η μεταφορά των ανακυκλωμένων υλικών δεν θα επιβαρύνει το Δήμο και θα διενεργείται αποκλειστικά από την εταιρεία.

Οι χαρακτηριστικοί μοβ κάδοι τοποθετήθηκαν σε έξι διαφορετικούς οικισμούς του Δήμου με την προοπτική να προστεθούν επιπλέον κάδοι ανάλογα με την επιτυχία του εγχειρήματος.

 

Οι θέσεις των κάδων

 

ΣΕΡΒΙΑ – Α’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΣΕΡΒΙΑ – ΠΑΡΚΟ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΣΕΡΒΙΑ – SUPERMARKET LIDL
ΝΕΑ ΛΑΒΑ – ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ
ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΛΙΒΑΔΕΡΟ – ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΣ – ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

 

Στον διαδραστικό χάρτη μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία των κάδων:

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1IN8N2quOR6sqSLIKnaLPNOeNBR5Fgio&usp=sharing

 

 

6 σχόλια

  • Μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία μέσω κοινοτικών χρημάτων που κανείς δήμος Δεν έχει κουνήσει ούτε το δακτυλακι για αυτό
    Προς το λοιπόν πάνε να το πουλήσουν για πρωτοβουλία του δήμου;

  • Να το πουμε και στους Σερβιωτες, η εταιρεια δεν ειναι καποιο φιλανθρωπικο ιδρυμα παρα τουρκικη εταιρεια που μαζευει ρουχα και παπουτσια και τα κανει εμποριο…ξυπνηστε

  • Όποιος έχει ρούχα που δεν τα χρειάζεται υπάρχουν οι πρόσφυγες στη Νεράιδα, το κοινωνικό της εκκλησίας και δεκάδες οικογένειες

  • Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Δήμος Σερβίων στην ανακύκλωση ρούχων, έβαλε η Κοζάνη, έβαλε ο Βελβεντός τρέχει από πίσω και ο Δήμος Σερβίων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.