kozan.gr: Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου, στο Κοβεντάρειο, εκδήλωση – συζήτηση για την παρεχόμενη υγεία στην Π.Ε. Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

30 Νοεμβρίου 2022
20:22

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου, στο Κοβεντάρειο Κοζάνης εκδήλωση – συζήτηση για την παρεχόμενη υγεία, τόσο της πρωτοβάθμιας (κέντρα υγείας, περ. ιατρεία, στα οποία δεν απαιτείται η εισαγωγή του ασφαλιζόμενου ως εσωτερικού ασθενή), όσο και της δευτεροβάθμιας (νοσοκομεία) στην Π.Ε. Κοζάνης αλλά και τη Δ. Μακεδονία. Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γ. Χιωτίδης.

13 σχόλια

  • Απολύτως καλοπιστα θα ρωτήσω: αντιιεραρχοκη ομαδασας όπως λέτε, αλλά κάλεσε δύο τοποθετημένους από κόμματα διοικητές του νοσοκομείου; Αυτός είναι και ο λόγος που εμεις, τρία άτομα, δεν ανταποκρίθηκαμε στο κάλεσμα.
    Που είναι οι εργαζόμενοι γιατροί νοσηλευτές και διοικητικοί;
    Και ελπίζω , πάλι καλοπιστα, να μην μπορούσατε για διάφορους λόγους, να βρίσκεστε στην συγκέντρωση που έγινε στο νοσοκομείο πρόσφατα διότι κανένα από όσους είστε στην φώτο δεν τους είδα εκεί.
    Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας. Ότι γίνεται κάτι προσφερει

  • Εμείς που πήγαμε, είδαμε και τους όσους εργαζόμενους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ακούσαμε τους μεν και τους δε. Ο δε Γκανάτσιος εξηγήθηκε που ήταν, παρά τις προσπάθειες που φαίνεται να έκανε για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Το καλόπιστο σημαίνει κριτική μεν, συμμετοχή δε.. κι ότι έχουν οι οποιοι και δε μας αρέσει το λέμε εκεί και εκτιθέμεθα με παρουσία και επωνυμία, όχι πίσω από πληκτρολόγια. Υπάρχει και κοινός νους

    • Δηλαδή εσύ 3:59 είσαι επώνυμος; Ποιο είναι λοιπόν το όνομα σου; Το λέω γιατί ειρωνεύεται τον ανώνυμο 21:00
      Πάντως στο κάλεσμα ΔΕΝ αναφερόταν οποιοσδήποτε εκπρόσωπος εργαζομένων.
      Να πω και γω πάντως ότι εάν εξαιρέσω δύο άτομα κανέναν άλλο δεν έχω δει σε αντίστοιχη εκδήλωση που έχουν γίνει πολλές από το 2013 ακόμα που πήγα πρώτη φορά σε αντίστοιχη εκδήλωση που μίλησε ο συγχωρεμενος γιατρός από την Πτολεμαϊδα στο εργατικό κέντρο και είχε και θέματα παιδειας

      • Kάποιοι ξυπνάνε για να πάνε ή γυρνάνε από τη δουλεια τους στις 3 και στις 4 συγγνώμη κιόλας..για αυτό και που που διαβάζουμε και γράφουμε σχόλια. Τα ωράρια και τα sms της καραντίνας νόμιζα πως έχουν τελειώσει

    • Ο ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ!
      ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ….

      • ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ; (ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ. Ή ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ
        ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΡΗΤΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ; ΑΛΛΟΙΩΣ ΦΙΛΕ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!). ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ:
        ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΦΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΘ, ΙΔΡΥΣΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ,ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΛΠ, ΚΛΠ
        ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

  • Κάποιοι γυρνάνε ή πηγαίνουν σε δουλειές τους και 3 και 4. Επιχείρημα είναι αυτό; Και ότι ώρα θέλουν μπορούν να ενημερώνονται και να σχολιάζουν οι πολίτες. Εσείς είστε ξυπνητήρι ή νοσταλγός των ωραρίων και των sms;
    Όσοι πήγαν εκεί επώνυμα ήταν και δεν κρύφτηκαν. Όσο για τα ”ασυμμάζευτα” ή ειρωνεία ήταν προφανής..όπως και η (εσκεμμένη;) αφέλεια άλλων επίσης.

    • καλά ρε παιδιά. 30 + σύλλογοι γονέων έχουν ξεκινήσει μια πρωτοβουλία
      έγινε συνέλευση συγκέντρωση στο νοσοκομείο
      τώρα εσείς ξεκινάτε κάτι άλλο;

  • Ο δημόσιος απολογισμός των προηγούμενων διοικητών του νοσοκομείου Κοζάνης θα ήταν μια πολύ καλή αρχή για ουσιαστική συζήτηση για τις ανάγκες της περιοχής μας στα θέματα υγείας. Η μη συμμετοχή του κ. Γκανάτσιου αδυνάτισε τον διάλογο που θα μπορούσε να αναπτυχθεί. Η πρωτοβουλία των διοργανωτών καλή μεν αλλά θα έπρεπε να διασφαλισθεί και ο αντίλογος στον απολογισμό του κ. Χιωτίδη.

  • Αντί να κάνουμε κριτική “ανώνυμα”,καλο θα ήταν να δίνουμε παρουσία σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως η Υγεία!
    Ας λέγαμε εκεί επώνυμα κάτι που θα βοηθούσε στην διαδικασία!
    Που ήταν όμως ο ιατρικός σύλλογος; Μήπως κάποιοι καλέστηκαν και απέφυγαν την παρουσία τους;
    Σε λίγο το ΕΣΥ δεν θα υπάρχει. Εκεί είναι το ζητούμενο!
    Συγχαρητήρια στο “ΚΟΙΝΟΝ των Κοζανιτών” για την πρωτοβουλία τους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.