kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ο Αγάπιος Γαβριηλίδης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Κοζάνης

1 Δεκεμβρίου 2022
17:07

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, ο Α. Γαβριηλίδης (πρώην Πρόεδρος της ομάδας της Κοζάνης) θα ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κοζάνης μαζί με τη διακήρυξη αρχών του συνδυασμού του. Υπήρξε Πρόεδρος στην Κοινότητα Λευκάρων, ήταν τρεις φορές υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων και μία υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γ. Παπαιορδανίδη χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί.

Η Χύτρα

 

38 σχόλια

  • Υπήρξε τόσες φορές υποψήφιος και δεν κατάφερε να εκλεγεί. Οπότε λέει ας δοκιμάσω και στην Κοζάνη. Ψήφισαν Λαζο, Κούλη και Βαγγέλη, γιατί όχι κι ένα Αγάπιο.

    • Σωστά άλλωστε οι ηγέτες είναι ο καθρέφτης της τοπικής κοινωνίας. Μην περιμένετε τίποτε καλύτερο από φθαρμένα υλικά

  • Μπράβο φίλος , χορτάσαμε από στασιμότητα σ αυτόν τον τόπο. Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετα την άλλη , Οι νέοι της Κοζάνης κατάντησαν μετανάστες στις λάντσες της Ευρώπης. Και φυσικά δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι επιδίδονται σε ενεργειακές ατομικές επενδύσεις .

  • Γιατί όχι.
    Συγκυβερνα ο Μιχαηλίδης με τον Μαγγιριδη γνωστοί ποδοσφαιριστές…
    Σε ότι αφορά ότι δεν είναι από την Κοζάνη ο Κοζανίτης μαλουτας συνεργάζεται με τον πρώην νομάρχη Γρεβενών Σημανδρακο…
    Άσε που είναι φιλαράκι του Αμανατίδη

    • Ποιανού φίλος είναι;
      Πέστα χρυσόστομε γιατί νόμιζα ότι ο Αμανατιδης τώρα άρχισε να ασχολείται με την πολιτική!

  • Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να δοκιμάσει .ο Γαβριηλίδης εχει παρουσία πολλών ετών στην πόλη με τα ποδοσφαιρικααλλά και με τα πολιτικά πραγματα

  • Μπραβο Αγάπιε προχώρα
    Για όλους μας πιστεύω ότι θα είσαι καλύτερους από τους Μαλούτιδες,Μιχαηλίδηδες,Συναντράκους κλπ που προέρχονται μέσα από υπηρεσίες όπου διετέλεσαν υπάλληλοι. Ως επιχειρηματίας που έζησες τις χαρές του επιχειρείν στην χώρα μας θα ανταπεξέλθεις καλύτερα απο όλους τους διαχειριστές των τελευταίων τετραετιών .
    Δεν μπορούν να κατανοήσουν αρκετοί ότι ο επιχειρηματίας και ο ελεύθερος επαγγελματίας σκέπτονται και προχωρούν διαφορετικά από τον όποιο Δημόσιο Υπάλληλο.

  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΛΟΣ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΝΔΡΙΕΣ ΤΟ 2024. ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
    ΚΑΛΗ Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ, ΑΛΛΑ ….

  • Ο Μαλουτας έχει κατεβάσει τον πήχη πολύ με αποτέλεσμα ο καθένας να νομίζει ότι θα γίνει δήμαρχος. Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος να ανακάμψουμε μετά τον Μαλουτα, θα χρειαστεί πολύς καιρός να αποκτήσει την αίγλη που της αξίζει η θέση του δημάρχου.
    Αυτά βέβαια είναι τα αποτελέσματα όσων ψηφίζουν με κριτήριο το δεν πειράζει.

  • Φόρτσα Αγάπιε, ρίξε σκόνη στους καλαμαράδες που αν μοιράσουν μια μπάλα άχυρο σε δυο γαϊδάρους κι δυο θα ψοφήσουν, ο ένας από ασιτία κι ο άλλος από βαρυστομαχιά. Αν καταφέρεις να βγεις ξεκίνα από την αρχή σαν να παρέλαβες χάος. Όχι ότι δεν θα έχεις παραλάβει. Ξεκίνα με τσαμπουκά σαν να ήρθες για πρώτη φορά στην περιοχή, σαν να μην ξέρεις τίποτα και κανέναν. Οι σημερινοί τόσα χρόνια βράζουν στο ζουμί τους, δεν μπορούν να δουν ούτε την τύφλα τους.

  • Κύριε Γαβριηλίδη θα σας ψηφίσω ευχαρίστως αν υποσχεθείτε ότι θα κάνετε κτηνιατρείο που θα στειρώνουν τα αδέσποτα σκυλιά, θα κάνετε έναν δρόμο γύρω από την πόλη ώστε να λυθεί το κυκλοφοριακό, θα κάνετε πάρκο το πρώην στρατόπεδο και τέλος, θα ξεκινήσετε την ΖΕΠ που οι σημερινοί τόσα χρόνια την ξέχασαν εντελώς. Αν με πείσετε ότι θα τα κάνετε αυτά θα σας το ρίξω δαγκωτό.

  • Και λέγαμε τι μας λείπει από αυτόν τον τόπο για να ισοπεδωθεί τελείως!! Ξανά βάλε στα Λεύκαρα για πρόεδρος και άσε την Κοζάνη ήσυχη!!!!

  • ΑΓΑΠΙΕ ΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕΣΩ ΟΣΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ. ,ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΟΔΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ,ΕΙΤΕ ΙΣΟΠΕΔΑ,ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ.ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΑΛΟΥΤΑ.

  • Απο οτι γνωριζω η συγκεντρωση θα γινει στην αιθουσα του δημοτικου συμβουλειο κοβενταρειο και οχι στην δημοτικη βιβλιοδηκη

  • Και άλλος σωτήρας!. Το ίδιο ικανός με όσους μας ήρθαν από μαυροδενδρη, από Γρεβενά, από παντού τριγύρω για να ικανοποιησουν τον εγωισμό τους και μόνο. Γιατί τα αποτελέσματα τα ζούμε κάθε μέρα στο χάος της Κοζάνης.

  • Ικανός, ευγενής, αγαπητός.
    Άνθρωπος με πολιτική εμπειρία, άποψη, θάρρος, αυτόδιοικητική εμπειρία, προσφορά στην τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό.
    Έξυπνος και αυτοδημιούργητος!
    Καλή επιτυχία κύριε Γαβριηλίδη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.