kozan.gr: Με τα σημερινά δεδομένα απομακρύνεται το σενάριο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην περιοχή μέχρι τέλος του έτους – Το πιθανότερο σενάριο είναι να την επισκεφτεί το νέο έτος για τα εγκαίνια της Πτολεμαίδας V και της Πανεπιστημιούπολης στην ΖΕΠ στην Κοζάνη

1 Δεκεμβρίου 2022
13:39

 

Με τα σημερινά δεδομένα απομακρύνεται το σενάριο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην περιοχή μέχρι τέλος του έτους. Το πιθανότερο σενάριο είναι να την επισκεφτεί το νέο έτος για τα εγκαίνια της Πτολεμαίδας V και της Πανεπιστημιούπολης στην ΖΕΠ στην Κοζάνη.

kozan.gr

20 σχόλια

  • Έξω ρε που θα κάνεις και εγκαίνια σε μονάδα τις ΔΕΗ που από την μέρα που γεννήθηκες θες να κλείσεις όλα τα εργοστάσια

  • Σας περιμένουμε εναγωνίως κύριε Μητσοτάκη και θα επιφυλάξουμε την καλύτερη υποδοχή
    Τα πήγατε καλά με την ενέργεια κλείσατε την ΔΕΗ οι νέοι έλυσαν το πρόβλημα της ανεργίας με την φυγή τους από τον τόπο καταγωγής οι επαγγελματίες λόγω του τουρισμού στην περιοχή ανέβασαν τα εισοδήματα τους οι αγρότες είναι πάρα πολύ ικανοποιημένη οι επαγκελματίες παρα πολύ ευχαριστημένη μειώσετε το πετρέλαιο θέρμανσης θεαματικά την τιμή των πέλετ των καυσόξυλων πραγματικά επιτυχίες παντού όσο για το Μακεδονικό εσείς δεν έχετε καμία ευθύνη απλά υλοποιήτε την προδοτική συμφωνία

  • Προεκλογικά,είπε ο λαοπλανος” Δε θα δεχτώ πρωθυπουργό
    κράτους με το όνομα Μακεδονια,ως συνθετικο”
    Μετά τις εκλογές ” καλώς ήλθατε κύριε πρωθυπουργέ
    της Βόρειας Μακεδονιας,είσαι για μια ποδηλατάδα,
    ως την Παρνηθα;
    Και πάτησε στην τραγωδία στο Μάτι,για να καταλάβει την εξουσια!
    Αν δεν ήταν αυτός που ήταν, προεκλογικά,θα έβρισκε την ψήφο του;

  • ουτε να ζυγωσει, ουτε να μας κοιταξει μην τολμησει!!!
    ειδικα την Δυτικη Μακεδονια την πονεσε πολυ!

    ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ:
    ” ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΑΙ Η ΑΤΑΚΑ <> ”

    Υ.Γ.
    πως και δεν πεταχτηκαν ακομα απο τα κομματικα γραφεια οι γνωστοι σλουρπ-σλουρπ σχολιαστες να αντιδρασουν;

    Α! ξεχασα αυτοι αντιδρουν μονο οταν αφορα τον βολευτακο τους!

  • Ούτε την άλλη χρονιά θα έλθει,γιατί τα καλικατζάρια φεύγουν τα Φώτα,6 Ιαν.
    “Το δένδρο της γης- Ελλάδας και ο αρχικαλικατζαρος ,ο πριονιστης”

  • Εντελώς ανεπιθύμητος, πέτυχε 8,5% μείωση πληθυσμού στη Δυτ. Μακεδονία: είναι τα παιδιά μας που ξενιτεύονται επειδή δεν βρίσκουν δουλειά πουθενά.

  • Καλυτερα μπας και μεινει τιποτα ορθιο απο οτι αφησε το κομμα του και ο ιδιος ,ετσι κι αλλιως ανεπιθυμητος ειναι ο ψεΚουλης
    ηρθε την προηγουμενη φορα και πανηγυριζαν μονο τα καλοβολεμενα τρολ του οτι κατι πετυχε. Αληθεια τι? Εκτος απο μια τρυπα στο νερο?!

  • Κούλη πες αλεύριιιιιι… Ο Αντώνης και ο Κωστάκης σε γυρεύει…. Θα σου τα φορέσουν κανονικά… Δανεικά είναι όλα στη ζωή. Κάνεις ό, τι έκανε ο πατέρας σου, θα πάθεις ό, τι έπαθε κι εκείνος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.