O Γ. Κασαπίδης για την Ημέρα Καινοτομίας στη Φλώρινα

4 Δεκεμβρίου 2022
23:58
Κανένα σχόλιο
Αισιόδοξα και ελπιδοφόρα τα μηνύματα της πρώτης ημέρας για την καινοτομία στην ακριτική μας Φλώρινα.Η συμμετοχή οκτώ Πανεπιστημιακών ομάδων, νέων ανθρώπων από διαφορετικά Πανεπιστήμια της πατρίδας μας, με τα μονοθέσια αγωνιστικά τους και άλλες σύγχρονες δημιουργίες που παρουσίασαν στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, έδωσαν το στίγμα των δυνατοτήτων της επόμενης μέρας στη Δυτική Μακεδονία.
Κοινό γνώρισμα των σύγχρονων αυτών δημιουργιών των φοιτητών μας, τα υλικά από ανθρακονήματα προέλευσης της εταιρείας του κ. Βασίλη Τυριακίδη από Φλώρινα, που χρησιμοποίησαν στην κατασκευή τους.
Λίγες επιχειρήσεις στον κόσμο κατέχουν τη γνώση για να παράγουν τέτοια υλικά και μία από τις καλλίτερες είναι εγκατεστημένη στη Φλώρινα!!!
Πολλά τα βραβεία των ομάδων αυτών σε διεθνείς αγώνες για τις καινοτομίες που σχεδίασαν και ενσωμάτωσαν στα μονοθέσια, τις μηχανές και τους πυραύλους τους!!!
Η καινοτομία ως οδηγός των εξελίξεων, στα χέρια νέων και δημιουργικών ανθρώπων, επιστημόνων και επιχειρηματιών, αποτελεί πλέον ξεχωριστό πυλώνα ανάπτυξης στην Περιφέρεια μας.
 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.