kozan.gr: Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Κοζάνης – Λ. Μαλούτας: “Mακράν το πλέον λαμπρό πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει ο Δήμος Κοζάνης – Είναι ένα πρόγραμμα που έχει δεκάδες εκδηλώσεις που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους που αναδεικνύουν πατροπαράδοτα έθιμα αλλά γαστρονομικές” (Bίντεο)

5 Δεκεμβρίου 2022
14:00

 

Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Κοζάνης. “Mακράν το πλέον λαμπρό πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει ο Δήμος Κοζάνης. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει δεκάδες εκδηλώσεις που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους που αναδεικνύουν πατροπαράδοτα έθιμα αλλά γαστρονομικές”.

 

Kάντε κλικ εδώ να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

14 σχόλια

  • Ωραίες η εκδηλώσεις κ τα Χριστούγεννα αλλά πρωτίστως κοιτάξτε να μαζέψετε τα αδέσποτα που έχουν γίνει άκρως επικίνδυνα πρώτον για να μπορούμε να κυκλοφορούμε γιατί δυστυχώς είχε ατύχημα ο γιός μου κ δεύτερον να πάρετε γιατρούς στο νοσοκομείο γιατί κ αυτό είναι πρόβλημα δυστυχώς δν έβρισκα γιατρό κ έπρεπε να πάω Πτολεμαΐδα η σε ιδιώτη.

  • Μόνο οι λαμπρότερες; Έχουν αρχίσει ακυρώσεις από Τρίκαλα, Δράμα, Βέροια, Καστοριά κτλ, για να έρθουν Κοζάνη μετά από αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα. Έυγε!

  • Όλα καλά Λαζο μ για τα χωριά μάς τίποτα όλα και όλοι στην κοζάν πολύ καλή αποκέντρωση μπράβο σας να σας χαιρόμαστε!!!!!

    • Τα όλα καλά που τα είδες πρόεδρε; Για να γίνει αποκέντρωση πρέπει να γίνει κάτι στο κέντρο. Είδες κάτι εσύ σοβαρό να γίνεται και περιμένεις να γίνουν και στα χωριά;

  • τεραστιο και πλουσιο οντως το προγραμμα για οποιον κανει “τον κοπο” να το διαβασει.

    οι αλλοι την κασετα τους!

  • Πολλά ιδιωτικά κδαπ βλέπω να συμμετέχουν και το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης που κάθε χρόνο έκανε Χριστουγεννιατικα εργαστήρια και αφηγήσεις παραμυθιών είναι απόν απο τόσες σελίδες πρόγραμμα;

  • Στην φωτογραφία διακρίνουμε τον πρόεδρο του οαπν που λίγο έλειψε να τον ψάξουμε στη Νικολούλη, τον δήμαρχο που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά το σύστημα δεν αφήνει το έργο του να βγει προς τα έξω (μην γελάτε αυτά πιστεύουν στο δήμο) και την πασπαρτου εντεταλμένη σύμβουλο.

    • Κώστα,μπορείς να καλέσεις στο κέντρο του ΟΑΠΝ και να τον βρεις τον πρόεδρο του οπότε επιθυμείς
      Μην γράφεις για να γράφεις
      Εσένα θα βάλουμε ντετέκτιβ να δούμε αν είσαι Κώστας και ποιος Κώστας είσαι
      Μάλλον δεν ζεις στην Κοζάνη και τον ψάχνεις σε άλλη πολη,τέτοιος αετός είσαι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι