kozan.gr: Φανερός ο εκνευρισμός του Δημάρχου Λ. Μαλούτα, με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στη σημερινή συνέντευξη τύπου για τις εορταστικές εκδηλώσεις: “Το πλούσιο πρόγραμμα που καταθέτουμε σήμερα δίνει απαντήσεις σε όλες τις συζητήσεις (κριτικής). H συναυλία με τον Κ. Μαρτάκη δεν επιβαρύνει ούτε 1 ευρώ το Δήμο Κοζάνης” – Δεν ήξερε να απαντήσει από που προέρχονται (ποιο κονδύλι – λέγοντας δεν είμαι λογιστής) τα 37.000 ευρώ για την απευθείας ανάθεση για το σπιτάκι (Ζαχαρόσπιτο των Ξωτικών) (Βίντεο)

5 Δεκεμβρίου 2022
13:02

Φανερός ο εκνευρισμός του Δημάρχου Λ. Μαλούτα, με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στη σημερινή συνέντευξη τύπου για τις εορταστικές εκδηλώσεις: “Το πλούσιο πρόγραμμα που καταθέτουμε σήμερα δίνει απαντήσεις σε όλες τις συζητήσεις (κριτικής). H συναυλία με τον Κ. Μαρτάκη δεν επιβαρύνει ούτε 1 ευρώ το Δήμο Κοζάνης”, ανέφερε ερωτηθείς για το κόστος της συναυλίας. Δεν ήξερε να απαντήσει από που προέρχονται (ποιο κονδύλι – λέγοντας δεν είμαι λογιστής) τα 37.000 ευρώ για την απευθείας ανάθεση για το σπιτάκι (Ζαχαρόσπιτο των Ξωτικών).

14 σχόλια

  • Οταν ενας δημαρχος δεν γνωριζει ..λεμε τωρα…. απο που προερχονται τα 37.000 και εμεις σαν πολίτες οφειλουμε να υποθεσουμε τι αλλες λαμογιες γινονται στο δημο.

    Δημαρχε εισαι τραγικός….

    • Έτσι ακριβώς…σε κάθε περίπτωση τέτοια απάντηση από δήμαρχο τον εκθέτει ανεπανόρθωτα…νομίζω ότι ούτε να νευριάσω πια δεν μπορώ, έχω αρχίσει να τον λυπάμαι…

  • Θα βοηθήσουμε και εμείς στο εορταστικό πρόγραμμα, θα φέρουμε όλα τα 1200 αδέσποτα που υπάρχουν μέσα στην πόλη στην πλατεία κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις, άλλωστε η πόλη εδώ και πολύ καιρό τους ανήκει και ο δήμος θα κάνει ότι προσπαθεί να τα μαζέψει.

  • ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ……ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ.ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ…..ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!!!ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  • Η κλασσική πολιτική θέση Μαλούτα είναι το “θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα” κι όταν έρχεται η ώρα εκνευρίζεται, δεν απαντάει και έχει το ύφος “ότι ήταν να πω το είπα”. Προφανώς και εκνευρίζεται ο άνθρωπος, “θα μας πει όταν έρθει η ώρα” όπως μας είπε και για τα φωτοβολταϊκά και για τους αγρότες του Δρεπάνου και άλλα τόσα τόσα χρόνια.

  • Πως του φέρεστε έτσι;Τι έκανε;Δεν έφερε δα και τον Μαρτάκη…ουπς.

    Υ.Γ. Ελπίζω στα αλήθεια να μην τον πληρώσαμε γιατί αλλιώς είμαστε κατώτεροι από μαγαζί του 13ου χιλ. επαρχιακής οδού.

  • Εν τω μεταξυ ο Δημος δεν πληρωσε για καμια απο τις χριστουγεννιατικες φετινες εκδηλωσεις. Στη βιβλιοθηκη για παραδειγμα πριν λιγο καιρο καλεσε οσους θελουν να συμμετασχουν εθελοντικα δωρεαν…. Αρα το “πλουσιο” ορογραμμα των φετινων εκδηλωσεων βασιζεται σε ανθρωπους που θελουν να δειξουν τη δουλεια τους και οχι στο Δημο, οπως θα έπρεπε…. Ασε που αν καποιος ηθελε να παρουδιάσρι τη δραση του Σαββατο ή Κυριακη δεν μπορούσε να το κάνει ηιατί δρν υπηρχε υπάλληλος να ανοιξει τη βιβλιοθηκη….. Σε όλα του κάτω του μετρίου ο Δημαρχος….. Κατα τα αλλα οι 37000 αφορουν όλες τις εκδηλώσεις….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι