Απίθανο ! Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Mαλούτας δε γνωρίζει το περιεχόμενο της προσφυγής του Συλλόγου Περιβάλλοντος Ακρινής στο Συμβούλιο της Επικρατείας… (του Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη – kozani.tv)

5 Δεκεμβρίου 2022
19:39

Μένουμε άναυδοι με την απαξιωτική στάση του δημάρχου Λαζάρου Μαλούτα, τη σιγή των παρατάξεων και των προσώπων που απαρτίζουν τη δημοτική αρχή…

Τον έχουμε ακούσει τόσες φορές να μιλά, να τοποθετείται, να εκφράζει άποψη, για τη Ακρινή και το Συμβούλιο της Επικρατείας,

τόσες, που μόνο ερωτηματικά μπορεί να γεννήσει αυτή η τελευταία του δήλωση ότι “δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της προσφυγής του Συλλόγου Περιβάλλοντος στο ΣτΕ”.

Σοβαρά τώρα δήμαρχος άνθρωπος, μιλούσε χωρίς να γνωρίζει?

Τραγικές φιγούρες της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής! 

Τραγικές αλλά δυστυχώς με τεράστιες επιπτώσεις στη ζωή του λαού του τόπου μας!

Αφού βρέθηκε σε πλήρη συστράτευση με τη Νέα Δημοκρατία και εκπροσώπων του κυβερνώντος κόμματος στην περιοχή, αφού αναστάτωσε όλο το χωριό εδώ και ένα χρόνο με τα εναλλακτικά σχέδια της πλάκας, αφού “ανακάλυψε” πως ο νόμος “έληξε”, για να βοηθήσει την κυβέρνηση, τώρα κάνει πως δεν ξέρει.

Να του υπενθυμίσουμε ότι είναι δήμαρχος Κοζάνης, όχι Τρικάλων και ότι υπάρχουν και αυτονόητα…

Λίγος σεβασμός στη βούληση των κατοίκων της πολύπαθης κοινότητας Ακρινής δεν βλάπτει!

Κύριες δήμαρχε, καταλαβαίνουμε τη δυσκολία σας να χωνέψετε το 72% υπέρ της μετεγκατάστασης που επέλεξαν οι κάτοικοι μέσω του δημοψηφίσματος της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου και της θετικής έκβασης στην προσφυγή του συλλόγου περιβάλλοντος αλλά καμιά φορά τα έχει και αυτά η αστική δημοκρατία…

Λυπόμαστε πολύ που σας χάλασαν τα σχέδια, μα μπροστά σας έχετε “πεδίο δόξης λαμπρό”… Τόσα και τόσα μπορείτε να μπλοκάρετε, να κωλυσιεργήσετε, να εμποδίσετε.

Όσο για την κυβέρνηση που αναζητάτε να υλοποιήσει τη μετεγκατάσταση κα την απόφαση του ΣτΕ, μόνο ένας αντιδραστικός αυτοδιοικητικός θα το έθετε έτσι το θέμα.

Κλείνοντας σας αφιερώνουμε ένα στιχάκι:

“Ζήτω η Ελλάδα

ζήτω η θρησκεία

ζήτω η Νέα Δημοκρατία”

Άιντε με το καλό και το χρίσμα από τον Μητσοτάκη…

 

Για το www.kozani.tv ο σχεδόν Ακρινιώτης, Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης.

 

Δείτε εδώ το video του https://kozan.gr/ με την τοποθέτηση της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα.

27 σχόλια

  • Ο δήμαρχος γιόρτασε την άνοδο της Κοζάνης στην β’ κατηγορία που τελικά δεν έγινε…

    Σήμερα γιορτάζει την απόφαση του δημοψηφίσματος και την απόφαση του ΣτΕ…

    • Στα τελευταία δευτερόλεπτα και την τελευταία φράση του μετά τις γνωστές σε όλους μας διαλείψεις – κενά σκέψης, λέει πως ψάχνουμε την κυβέρνηση που θα το εφαρμόσει. Σαν να αφήνει ένα υπονοούμενο ότι η κυβέρνηση και το κόμμα του η νέα Δημοκρατία δεν θα το εφαρμόσει. Το τοπικό ΠΑΣΟΚ και γενικότερα το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα. Είμαι πολύ περίεργη.

        • Ο τύπος είναι ΠΑΣΟΚ στα μάτια 2-3 ατόμων που δεν βλέπουν πέρα από τα γυαλιά και τη μύτη τους.
          Άντε επειδή είσαι και λίγο χαζούλης θα σου δώσω ένα παράδειγμα αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν πιάσεις το συλλογισμό μου.. Σκέψου το Μαλουτα δήμαρχο με πρόεδρο τον Ανδρέα.
          Οκ τώρα;

    • Γιατί γνωρίζουν το περιεχόμενο οι κάτοικοι της Ακρινής;(εσύ το γνωρίζεις;;;;Αν το γνωρίζεις γιατί δεν το δημοσιοποιείς να το μάθει και ο δήμαρχος;;)Γνωρίζεις το σκεπτικό της απόφασης του Στε;(αν το γνωρίζεις γιατί δεν το λες και σε εμάς;κρατικά μυστικά είναι;)Δεν θα έπρεπε να τα γνωρίζουν ολα αυτά οι κάτοικοι πριν ψηφίσουν;Μήπως το ότι η «απόφαση» βγήκε -όλως τυχαίως φυσικα-Σάββατο βραδυ ήταν ακριβως για να μην γνωριζει κανεις τιποτα;Εκτός και αν το Στε βγάζει τις αποφάσεις μονο Σαββατόβραδα!

      • Είσαι μυρωδιάς. Ο δήμαρχος δεν αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης. Λέει ότι δεν ξέρει το αίτημα της προσφυγής των κατοίκων. Άιντε, ο καθένας λέει ό, τι θέλει. Διάβασε πρώτα, άκου, και μετά σχολιάζεις.

        • Αυτό εννοω!Δεν γνωρίζουν οι κάτοικοι το περιεχόμενο της προσφυγής!Το γνωριζει ο κος Τσαρτσιανιδης;Αν ναι γιατί δεν το δημοσιοποιεί ο ίδιος ή ο σύλλογος;Τα ευκόλως εννοούμενα να παραλείπονται παρακαλω

          • Και οι κάτοικοι να μην το γνωρίζουν λοιπόν, ο δήμαρχος θα έπρεπε να το γνωρίζει. Και να μην του το πήγαινε κάποιος να το δει, θα έπρεπε να ψάξει και να το βρει. Και μα αφήσει τις κοζανιώτικες πονηριές τώρα. Δεν κατεβήκαμε από τα βουνά. Δηλαδή από τα βουνά κατεβήκαμε, αλλά τόσο τόσο μας κόβει. Δεν είναι και τόσο αϊτός για να μας δουλεύει.

    • Γιατί γνωρίζουν το περιεχόμενο οι κάτοικοι της Ακρινής;(εσύ το γνωρίζεις;;;;Αν το γνωρίζεις γιατί δεν το δημοσιοποιείς να το μάθει και ο δήμαρχος;;)Γνωρίζεις το σκεπτικό της απόφασης του Στε;(αν το γνωρίζεις γιατί δεν το λες και σε εμάς;κρατικά μυστικά είναι;)Δεν θα έπρεπε να τα γνωρίζουν ολα αυτά οι κάτοικοι πριν ψηφίσουν;Μήπως το ότι η «απόφαση» βγήκε -όλως τυχαίως φυσικα-Σάββατο βραδυ ήταν ακριβως για να μην γνωριζει κανεις τιποτα;Εκτός και αν το Στε βγάζει τις αποφάσεις μονο Σαββατόβραδα!Μισε ακρινιωτη το παντεσπάνι σου πας να βγάλεις κάνοντας πολιτική με τις ζωές των κατοίκων της Ακρινής!!!!!

  • Αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του.Λιγους μήνες ακόμη να ολοκληρωθεί η θητεία του,ότι ήταν να κάνει τόσο για την πόλη και τους πολίτες όσο και για τον εαυτό του το έκανε,εδοξασθη κρυπτόμενος ,τώρα τι θέλετε,να κάνει κάτι υπεράνω των δυνατοτήτων του;
    Δεν μπορεί……

  • τουλάχιστον είναι ειλικρινής ο Δήμαρχος λέει οτι δεν ξέρει. . . . .. . . και να ήταν το μόνο που δέν ξέρει !!!!

    ΄αιντε και καλή απόσυρση από την πολιτική .

  • Έχετε απόλυτο δίκιο. Άκουσα να το λέει με αυτό το απαξιωτικό ύφος και χωρίς να με αφορά το θέμα, ανέβασα πίεση. Κατανοητό το ζόρι του, γιατί τελικά ο νόμος μάλλον δεν έληξε και υφίσταται, αλλά όχι κι έτσι…

  • Δήμαρχε, για τα πάνελ που στήθηκαν και στήνονται κάθε μέρα στην περιοχή μας γνωρίζεις τίποτε;;;;;
    Ψάχνεις για άλλη κυβέρνηση θιγμένος από την ακύρωση του ΣτΕ ως μέρος αυτής της κυβέρνησης,μη γνωρίζοντας το περιεχόμενο του αιτήματος του συλλόγου Ακρινής (σα δεν ντρέπεσαι).

  • Έχουμε αυτόν που ψηφίσαμε. Όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Τον είχαμε και παλιά. Τον ξέραμε. Τον βγάλαμε ξανά. Αν κάποιος φταίει είναι ο εαυτός μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.