kozan.gr: Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 5/12, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κοζάνη (Βίντεο)

5 Δεκεμβρίου 2022
20:13

 

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 5/12, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κοζάνη.

 

 

13 σχόλια

  • Πόσο πιο όμορφη ατμόσφαιρα και γιορτινή με περισσότερο κόσμο, θα ήταν αν λειτουργούσε και η αγορά ταυτόχρονα με “λευκή νύχτα”.. αλλά για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι είμαστε χωριό και δεν μπορούμε να απεγκλωβιστούμε από την μιζέρια μας!!! Γι αυτό λοιπόν όλοι αύριο να πάρουμε τους δρόμους για ψώνια στη Σαλονίκη στα Γιάννενα και στη Λάρισα!!! Αυτό αξίζει στην πόλη της Κοζάνης και την νοοτροπία της!!!

    • ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟ ΙΚΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

    • ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ

    • Μπορείς να μου πεις το επαγγελμα σου;εγω είμαι πωλήτρια δεν εχω το δικαίωμα να βγω με την οικογενεια μου εμείς δεν έχουμε παιδιά;οι εργοδότες κ ειδικά οι κύριοι του εμπορικού κοιτάνε την τσέπη τους κ ΤΙΠΟΤΑ αλλο.Δεν είναι έτσι κύριοι!Πολυ καλα εκανε ο δήμαρχος κ βγήκαμε κ ολοιιιι εμείς που κάθε χρόνο καθόμασταν ως τις 12 το βράδυ στα μαγαζιά κ ολος ο κόσμος ήταν πλατειά.

  • Πόσο δύσκολο ήταν δηλαδή να στολίσουν και τα δέντρα τις πλατείας και των κεντρικών δρόμων με χριστουγεννιάτικα φωτάκια;
    Μια σκοτεινή πλατεία με ένα πρόχειρο στολισμό όπως κάθε χρόνο. Καμία φαντασία, καμία πρωτοβουλία από κανένα για κάτι καινούργιο και εντυπωσιακό.

      • Δεν ξέρω το λόγο, δεν είμαι γεωπόνος!
        Προφανώς και φαντάζομαι γιατί δεν τα στολίζουν. Αλλά τόσα χρόνια πάντα τα στόλιζαν και ξαφνικά απέκτησε ο Δήμος οικολογική συνείδηση! Πηγαίνετε μια βόλτα σε άλλες πόλεις να δείτε τι γίνεται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.