kozan.gr: Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή αυτοκινήτου στην είσοδο του Κρόκου Κοζάνης, στο ύψος του γηπέδου (Φωτογραφίες)

6 Δεκεμβρίου 2022
20:38

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 6/12, λίγο πριν τις 19:30, στην είσοδο του Κρόκου, στο ύψος του γηπέδου. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr το τροχαίο συνέβη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που διερευνά η Τροχαία Κοζάνης, το ΙΧ  αυτοκίνητο της φωτογραφίας εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια  ανετράπη ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί ούτε ο οδηγός ούτε κάποιος άλλος.

 

10 σχόλια

  • Ο δρόμος προς Κρόκο Κοζάνης δυστυχώς είναι επικίνδυνος καλό α ήταν να υπάρχει νησίδα.Επίσης και ο κόμβος προς Κρόκο ει αι πολύ επικίνδυνος καθημερινά το πρωί περνούν μαθητές,εργαζόμενοι και γενικά οι πολίτες προτιμότερο θα ήταν να καταργηθεί ο κόμβος και να χρησιμοποιηθούν τα φανάρια!Γιατί δεν ξέρει από που να κάνεις έλεγχο καθώς υπάρχει πολύ κίνηση!

    • Και ο κόμβος του βασιλόπουλου έχει γίνει πολύ επικίνδυνος θα γίνει κάνα θανατηφόρο αν δεν πάρει μέτρα ή τροχαία κάθε μέρα περνάνε από εκεί και κάνουν τα στραβά μάτια.

  • Σημείο με ελλειπή φωτισμό,,πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά στο οδόστρωμα λόγω προπονήσεων των ομάδων στο γήπεδο.
    Οι τοπικοί άρχοντες πρέπει να ψάξουν για χώρο κοντά στο γήπεδο,ώστε να παρκάρει ο κόσμος το αμάξι του!

    Βέβαια θα μου πεις ότι ΚΑΜΙΑ τοπική αρχή δεν μπόρεσε ΠΟΤΕ να ‘σηκώσει’ το φρεάτιο στο ίδιο ύψος του δρόμου που βρίσκεται λίγο παρακάτω(απέναντι από τον παλιό δημοτικό σταθμό),και οι οδηγοί μπαίνουν στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας με ότι συνεπάγεται αυτό,και θα ασχοληθούν για εύρεση χώρου?

    Υ.Γ:Το ΕΚΑΒ πάντως ήρθε πρώτο!Μπράβο τους!

  • Δεν φταίει ο δρόμος ίσα ίσα που είναι ένας φαρδυς δρόμος και με προδιαγραφές αυτοκινητοδρομου και καλά φωτιζομενος, απλά η ελληνική νοοτροπία οδήγησης φταίει, που κάνει τους οδηγούς να μην σέβονται τον κοκ!!! Όλα τα ατυχήματα και δυστυχήματα σε αυτό το δρόμο έχουν γίνει με υπαιτιοτητα των οδηγών και μόνο

  • Για ελλειπή φωτισμό μίλησα για το συγκεκριμένο σημείο!
    Μάθε να διαβάζεις σωστά!

    Για το κατεβασμένο φρεάτιο ΔΕΝ θα πεις τίποτα???

  • Χαζοί είναι οι Γερμανοί που έχουν κάμερες ανά 400 μέτρα. Κάνε παράβαση αν μπορείς σε 20 λεπτά είναι στο σπίτι σου. Ο συγκεκριμένος μπορεί απλά να γλίστρησε η το οτιδήποτε άλλο. Απλά κάμερες ανά 400-500 μέτρα θα μας έσωζε από πολλά τέτοια περιστατικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.