kozan.gr: Καρυπίδου σε Δαδαμόγια: “Να έχετε υπομονή. Τον εκνευρισμό σας δεν το καταλαβαίνω κάθε φορά που σας ρωτάμε κάτι και δε μπορείτε να απαντήσετε” – ” Κυρία Καρυπίδου στη δημιουργία εντυπώσεων είστε πολύ καλή”, απάντησε η Αντιπεριφερειάρχης (Βίντεο)

7 Δεκεμβρίου 2022
12:50

Kατά τη διάρκεια της σημερινής (7/12) συζήτησης, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας περί της έγκρισης υποβολής Πρότασης στο ΕΑΠ 2017-2021 για το έργο με τίτλο: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ  ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022» Προϋπολογισμού: 45.000,00 € (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης), το μέλος της αντιπολίτευσης Μ. Καρυπίδου (είχε προηγηθεί παρόμοια ερώτηση από τον Ι. Κιοσέ), αν αυτά τα χρήματα που θα δοθούν στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης αφορούν δράσεις που ήδη έχει υλοποιήσει την τρέχουσα χρονιά. Εκεί υπήρξε διαφωνία κι αντιπαράθεση μεταξύ των δύο κυριών:

8 σχόλια

  • Α ρε κασαπιδη τι εγκλημα εκανες με τις αλλαγες των χωρικων αντ/ρχων,και η δαδαμογια και η κοζατσανη δεν γνωριζουν το αντικειμενο και ετσι δεν ξερουν να απαντησουν σε οτι ερωτηθουν,ακουσα την απαντηση και της κοζατσανη σε ερωτημα του κιοσσε και εφριξα,παρακαλω δες τε το και θα γελατε αν δεν κλαιτε,τα λαθη θα ερθει η ωρα που θα πληρωθουν στην καλπη.

  • Χαα…η Καρυπίδου νομίζει ότι κερδίζει εντυπώσεις ας δούμε ποιο ήταν το έργο της. Δεν θυμάμαι κάτι το ιδιαίτερο απλά την ψήφισαν λόγο του επωνύμου της τίποτα το ιδιαίτερο λοιπόν δεν έχει η εν λόγω κυρία

    • Δεν ξέρετε τι να πείτε μερικοί και μιλάτε για την Καρυπίδου ενώ το πρόβλημα είναι ο κασαπιδης και οι επιλογές τού, συνεχίστε έτσι και μην τόν ξυπνάτε καί θά δείτε τι σφαλιάρα έρχεται.

  • Δεν ξέρει να ξεχωρίζει την οικονομική ενίσχυση από το ότι χρηματοδοτουμε δράσεις περασμένων μηνών. Όταν είσαι υποχρεωμένος για το 22 να ενισχύσεις αν τη δώσεις τον Ιανουάριο τα προκαταβαλεις, αν τα δώσεις τον Δεκέμβριο τα πληρώνεις καθυστερημένα. Απλά πράγματα. Ντόρος για το τίποτα. Ο Κιοσες το κατάλαβε και το ψήφισε. Αλλά ο Πρόεδρος Ο. Ε. Είναι και των οικονομικών και δεν τους έβαλε στη θέση τους.

  • Η Δαδαμογια είναι πανέξυπνη. Αν την ρωτούσαν για το ποσοστό 32 τις εκατό του Περιφερειαρχη είμαι σίγουρος ότι δεν θα απαντούσε στην ερώτηση Βακρατσα πως το εξηγείτε, να απαντήσει ο ίδιος ο Κασαπιδης. Τελικά τα βαλαν με τη Δαδαμογια γιατί έχει μυαλό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.