kozan.gr: Το “καρφί” του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Ιωαννίδη για τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης: “Ωραίο το πρόγραμμα του Δήμου μας.. οι Τοπικές κοινότητες γιατί απουσιάζουν?”

7 Δεκεμβρίου 2022
14:40

 

Το “καρφί” του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Ιωαννίδη για τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης. Όπως έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Ωραίο το πρόγραμμα του Δήμου μας.. οι Τοπικές κοινότητες γιατί απουσιάζουν?”.

 

 

 

 

11 σχόλια

  • Οι Κοινότητες κύριε Ιωαννίδη απουσιάζουν γιατί η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή συντάχθηκε από την αρχή της τετραετίας με την Κυβέρνηση και αφού αποψίλωσε όλες τις αρμοδιότητες των Κοινοτήτων τώρα αναζητά και τρόπους να πάψει η ουσιαστική αντιπροσώπευσή τους καταργώντας ουσιαστικά τη δημοκρατική αποκέντρωση. Καλά θα κάνετε εσείς που είστε Δημοτικός Σύμβουλος να τους στείλετε τα χαιρετίσματα από τους κατοίκους των χωριών. Τους περιμένουν στις επερχόμενες εκλογές για να τους … ευχαρισστήσουν για όσα κάνανε για τους χωρικούς.

  • Καλά είναι να κάνεις αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση
    Όταν ήσουν διοίκηση όμως και δεν έκανες κάτι,δεν νομιμοποιείσαι να κρίνεις η να συγκρίνεις με το τιποτα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.