kozan.gr: Σέρβια: Δεν ανεξαρτητοποιήθηκε η Νανά Γκαμπούρα αλλά παραιτήθηκε από τη θέση της Δημοτικού Συμβούλου – Τη θέση της αναλαμβάνει πρόσωπο της “Γέφυρας στο Μέλλον” από την παράταξη του Δημάρχου, ο Καλλίνικος Χολέβας – Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου

7 Δεκεμβρίου 2022
15:47

Μετά από τρία και πλέον χρόνια προσφοράς στα κοινά του Δήμου μας, η Νανά Γκαμπούρα αποχωρεί από τη θέση της Δημοτικού Συμβούλου παραμένοντας στην παράταξή μας «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Η Νανά ήταν από τους πρώτους που ασπάστηκε το όραμά μας για έναν καλύτερο, πιο ανθρώπινο Δήμο Σερβίων. Προσπάθησε, αγωνίστηκε και η συμβολή της ήταν καταλυτική στα όσα καταφέραμε μέχρι σήμερα.Είμαι σίγουρος ότι η Νανά έχει πολλά να προσφέρει ακόμη στα κοινά από οποιοδήποτε μετερίζι.

Θέλω να την ευχαριστήσω ειλικρινά για τη συνεχή στήριξη και προσπάθειά της στην επίτευξη των στόχων μας, να της ευχηθώ τα καλύτερα ως άνθρωπο και ως μητέρα και να τη διαβεβαιώσω ότι η «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» θα είναι γι’ αυτήν η δεύτερη οικογένειά της.

Τη θέση της Νανάς καταλαμβάνει ο Καλλίνικος Χολέβας, τον οποίο καλωσορίζω και του εύχομαι καλή δύναμη.

 

5 σχόλια

  • Το ασπρο μαυρο και το ψηλο κοβτο ειναι καθηνερινοτητα στον δημο Σερβιων. Το ψεμα και η υποκρισια περισευουν. Και ολα αυτα ηρθε μια φωτια να τα κρυψει….τυχαιο???

  • Βασιλάκη ύψωσε το αναστημά σου…Είσαι ο σωτήρας του ΔΉΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ…
    Ολα τα μαύρα με έσενα θα ασπρίσουν….
    Το χωριό σου θα αναπτυχθεί …και εσύ που μόνο κατηγορείς τον Δήμαρχο θα φέρεις θάλασσα θα φέρεις δουλειές ,έργα,αεροδρόμια ,λιμανια….
    Βάζεις ανθρώπους και σχολιάζουν…κατηγορούν ότι καλό γίνεται με σκοπό την καρεκλα….
    Αλλη μια φορά θα βρεθείς στο καναβάτσο……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.