Αδαμίδης: Νέο “χαράτσι” σε όσους έχουν τριφασική παροχή από 1η Ιανουαρίου

8 Δεκεμβρίου 2022
08:08

Ο Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γ. Αδαμίδης μίλησε στο OPEN για τους ενεργειακούς …τουρίστες, κληθείς να σχολιάσει τι γίνεται στην περίπτωση που ένας καταναλωτής φύγει από τον ένα πάροχο και πάει σε άλλον, αν τελικά του κόβουν το ρεύμα στην περίπτωση μη εξόφλησης οφειλών.

“Το λέγαμε ότι θα εμφανιστούν οι ενεργειακούς τουρίστες. Ο υπουργός πριν 4 μήνες, είπε ότι μπορούν να αλλάζουν πάροχο χωρίς πέναλτι αλλά ήταν βέβαιο ότι θα υπάρξει το πρόβλημα. Είναι εύκολο να μας φακελώνουν. Από τη στιγμή που υπάρχει οφειλή, ο προηγούμενος πάροχος θα αναζητήσει την οφειλή και εντός 90 ημερών, όπως λέει η πρόταση των παρόχων, να αναζητηθεί η οφειλή. Ο πάροχος θα ενημερώνει τον ΔΕΔΔΗΕ ότι υπάρχει οφειλή”, τόνισε χαρακτηριστικά. Αναφορικά στους πόσους λογαριασμούς κόβεται στο ρεύμα, απάντησε ότι εξαρτάται από τον πάροχο, καθώς κάποιοι δίνουν εντολή στους 10 ημέρες , ενώ η ΔΕΗ καθυστερεί περισσότερο. Οι αλλαγές φέρνουν ανεξόφλητες οφειλές, που διπλασιάζονται.

Από 1 Γενάρη μπαίνει νέο “χαράτσι” σε όσους έχουν τριφασική παροχή, σημείωσε.

energypress.gr

5 σχόλια

  • Γιωργο για μας που δεν ειμαστε ευνοϊμενοι οικονομικα (ξερεις εσυ) μηπως υπαρχει περιπτωση να εχουμε μισοφασικη παροχη στα σπιτια μας;

  • Αδαμίδη γιατί η ΔΕΗ δεν κυνηγάει όσους κλέβουν ρεύμα; Γιατί μήπως είναι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες; Εμείς θα πληρώνουμε το ρεύμα όσων σπάζουν, καίνε και ρημάζουν αυτή τη στιγμή στη χώρα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.