Στολίστηκε και φέτος, από τους μαθητές και τις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Χ. Μούκα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης

8 Δεκεμβρίου 2022
14:26
Κανένα σχόλιο

 

Στολίστηκε και φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης από τους μαθητές και τις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Χ. Μούκα και το κέντρο της πόλης γέμισε από γιορτινές νότες χαράς, μελωδίες, πολύχρωμα στολίδια, φωτάκια, μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης και το δημοτικό σχολείο Χ.Μούκα διατηρήσαν την χαρά της δημιουργίας με τους μικρούς/ες μαθητές/τριες στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι μικροί/ες μας φίλοι/ες μαζί με τις δασκάλες τους δημιούργησαν 60 πανέμορφα, μοναδικά, ξεχωριστά και πολύχρωμα στολίδια, τα οποία θα κοσμούν για όλο το διάστημα των γιορτών το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του μουσείου, ώστε να έχει την δυνατότητα το κοινό να το θαυμάσει οποιαδήποτε στιγμή! Επίσης, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ξεναγήθηκαν στην αρχαιολογική συλλογή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης Δρ. Αρετή Χονδρογιάννη- Μετόκη που δέχτηκε και στήριξε για δεύτερη χρονιά την πρόταση της ΠΝΚ για την κοινή διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης δράσης στην Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Χ.Μούκα κα Ζωή Μήλιου, για την αποδοχή και υποστήριξη της δράσης και τις δασκάλες Μαρία Καραδήμα, Γεωργία Πλακοπίτη, Αργυρώ Τσόκου και τον μουσικό κο Βασίλη Λάσπα για την ανεκτίμητη συνεργασία με την δημιουργία των στολιδιών και την συμμετοχή τους με χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

Εξαιρετικές ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στους πρωταγωνιστές/τριες της φετινής δράσης, στους μαθητές και τις μαθήτριες του ΣΤ1, ΣΤ2 και Δ1!

Ευχόμαστε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλες/όλους, γεμάτες συνεργασίες και ανοιχτές αγκαλιές, φωτίζοντας τις ζωές και τις στιγμές μας με αξίες!

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.