kozan.gr: Δήλωση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ: “H όλη στάση και συμπεριφορά του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη προς το πρόσωπό μου δε μου δείχνει ότι είμαι μέσα σε αυτούς που σχεδιάζει – υπολογίζει ως συνεργάτη του για τη νέα χρονιά ή για αργότερα – Ανάλογη θα είναι και η δική μου στάση και συμπεριφορά” (Βίντεο)

9 Δεκεμβρίου 2022
09:08

 

“H όλη στάση και συμπεριφορά του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη προς το πρόσωπό μου δε μου δείχνει ότι είμαι μέσα σε αυτούς που σχεδιάζει – υπολογίζει ως συνεργάτη του για τη νέα χρονιά ή για αργότερα. Ανάλογη θα είναι και η δική μου στάση και συμπεριφορά”, ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο West Channel, o  πρώην Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Ιωάννη Κιοσές.

9 σχόλια

  • ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ .ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΥ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΣΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΟΣΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ -ΕΣ

  • ο κασαπιδης εδειξε ποιος ειναι πραγματικα απεναντι και σε συνεργατες του,ενας αλλαζονας και ανικανος να πραξει κατι καλο στους δυτικομακεδονες οι οποιοι τον τιμησαν με την ψηφο τους,πιστευω οτι το πολιτικο του τελος ειναι εγγυς

  • Ο Κασαπίδης έχει χάσει το παιχνίδι τω επόμενων εκλογών (πέρα από το ελάχιστο εργο του) γιατί έδειξε με τον χείριστο τρόπο ότι όχι μόνο δεν υπολογίζει τους συνεργάτες που κατέβηκαν μαζί του αλλά τους συμπεριφέρθηκε και οσο πιο απαξιωτικά γίνεται. Ας λένε τα παπαγαλάκια ποιος θα κατεβεί να τον νικήσει… εγω απαντάω ποιος θα κατέβει μαζί σαν ομάδα ξανά ξερωντας πλέον ξεκάθαρα ότι θα σε απαξιώνει καθημερινά. Ας κατέβει με άρχοντα, λιάνα και κοζατσάνη να γελάσει ο κάθε πικραμένος.

    • Mήπως, λέω μήπως, τους μέτρησε τους συνεργάτες του στην πραξη και τους βρήκε “λίγους”; Αλλο με ποιον κατεβαίνει κι άλλο ποιος παράγει αποτέλεσμα για το περιφερειακό έργο στην πράξη. Φυσικά πρωτίστως ο ίδιος ως περιφερειάρχης θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, αν και ό ίδιος είναι επαρκής και αποτελεσματικός για τον τόπο του. Στην πράξη, όχι στα λόγια.

      • Μηπώς, λέω μήπως αυτούς που βρήκε λίγους αυτός τους διάλεξε να είναι μαζί υποψήφιοι και να του φέρουν σταυρούς. Άρα μήπως λέω μήπως δεν εχει ιδεα πως να σχηματίζει, διοικεί και να διαχειρίζεται ομάδα και ανθρώπους και νομίζει ακόμη είναι βουλευτής και χαχατα μπαχατα με δράκους και κοτούλες καταστρέφοντας μια περιοχή.

  • Κύριε Γιάννη 2,5 Χρόνια αντιπεριφερειάρχης σας τιμησεο Κασαπίδης Γιατί τοση αχαριστία από όλους σας…..οι άλλοι συνηποψήφιοι σας π.χ της Φλώρινας δεν δικαιούνται να προσφέρουν στον τόπο τους…..αν νομίζετε ΟΧΙ πείτε το ευθέως και την επομένη φορά κατεβείτε μονός!!!!!

  • Η Τοποθέτηση σου είναι απογοητευτική!!!
    Είναι σαν να παρακαλάς να σε ξαναπάρει στον επόμενο συνδυασμό του ,αν φυσικά θα μπορέσει να τον κάνει!
    Η διαχωρίζεις την θέση σου η ”ξανάπροσκυνάς” αυτόν που σε συμπεριφέρθηκε ανάλογα.
    Το να λες ότι ανάλογη θα είναι και η συμπεριφορά σου…να μην το χαρακτηρίσω καλύτερα
    Ο Σημερινός Περιφερειάρχης θα τον γράψει η ιστορία σαν τον ποιο προβληματικό και αχάριστο παράγοντα του τόπου!

  • Ρε αυλικοί δεν καταλαβαίνετε ότι κάνετε κακό στον ξερολα τον κασαπιδη με το να κάνετε τεμεναδες;ο άνθρωπος είναι αχάριστος, άλλαξε ακόμα καί τούς ικανούς πού είχε στον συνδυασμό του για ένα καπρίτσιο, έφαγε τον Σαββόπουλο και βρίζει η Καστοριά και ας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, έφαγε την Γκατζαβελη καί στην οικονομική γίνεται χαμός, έφαγε όλους τούς χωρικούς λες και η αυτοδιοίκηση είναι για να βολεύονται όλοι,ο τζιτζικωστας,ο καχριμανης καί τόσοι άλλοι είναι χαζοί που δεν τούς αλλάζουν όταν είναι ικανοί;για κοιτάξτε που βρίσκονται τα Γιάννενα και η Θεσσαλονίκη καί ύστερα ξαναμιλαμε, καληνύχτα κασαπιδη, έργο ελάχιστο, αλαζονεία φουλ.

  • Όσο σε είχε Αντιπεριφερειάρχη, “διυλευαν όλα ρολόι” και ήταν καλός ο Κασαπίδης, ε;
    Τελικά όλοι για την καρέκλα είστε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.