kozan.gr: Κοζάνη: Ένα σπιτάκι, προσφορά για στέγη, για αδέσποτα

9 Δεκεμβρίου 2022
15:21

Το συγκεκριμένο σπιτάκι κατασκευάστηκε από τις αδερφές Ελένη & Ειρήνη Κωνσταντινίδου και τοποθετήθηκε σε οικόπεδο στην περιοχή Πλατάνια στην πόλη της Κοζάνης. Μια δική τους πρωτοβουλία στην προσπάθειά τους να προσφέρουν καλύτερες συνθήκες στα αδέσποτα  – σκυλιά της περιοχής προσφέροντας καθημερινά και φαγητό.

 

5 σχόλια

  • Eίστε αξιέπαινες, θερμά συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου και μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά σας. Έρχεται χειμώνας και σε αντίθεση με ό,τι νομίζουν πολλοί, τα αδεσποτάκια και κρυώνουν και πεινάνε και υποφέρουν γενικά.
    Πράξη ανθρωπιάς, συνεχίστε έτσι!

  • Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο για την προστασία που δίνεται για σκυλάκια. Που μόνο αγάπη μας δίνουν. Είστε ΑΞΙΈΠΑΙΝΕΣ

  • Ποιος σας ειπε οτι τα αδεσποτα ειναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ !! Σε ποια προηγμενη Χωρα βλεπετε αυτο το Χάλι που εχουμε Εδω Στην Ουγκαντα !!!!
    Αλλα ετσι ειναι… Ετσι μας θελουν… υποαναπτυκτους και Ορκ !!!
    Μας εχουν περασει Οι γειτονες χωρες !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.