kozan.gr: Oι πρώτες δηλώσεις Αδαμίδη & Μόσχου στο kozan.gr, εν μέσω πανηγυρισμών και χειροκροτημάτων, μετά την εκλογική νίκη της ΔΡΑΣΕ/ΑΡΚΕ (Mόσχος) με 2 ψήφους διαφορά από την ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ./ΔΑΚΕ (Μάστορας) (Βίντεο)

9 Δεκεμβρίου 2022
18:00

Oι πρώτες δηλώσεις Αδαμίδη & Μόσχου στο kozan.gr, εν μέσω πανηγυρισμών και χειροκροτημάτων, μετά την εκλογική νίκη της ΔΡΑΣΕ/ΑΡΚΕ (Mόσχος) με 2 ψήφους διαφορά από την ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ./ΔΑΚΕ (Μάστορας).


 

kozan.gr: Πρώτη δύναμη στις εκλογές του Σπάρτακου η παράταξη της ΔΡΑΣΕ/ΑΡΚΕ (Mόσχος) με 2 ψήφους διαφορά από την ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ./ΔΑΚΕ (Μάστορας)

 

 

16 σχόλια

  • Για τον μαντιναδόρο Γραμματέα να την λέει σε όσους δεν τον ψήφισαν.

    Απ’ τον Ιούδα διαφορά έχεις μονάχα μία
    αυτός μετάνοια έδειξε ενώ εσύ καμία

  • Σάκη μην ξεχάσεις να πάρεις τηλέφωνο τον Άδωνη να τον ενημερώσεις για το αποτέλεσμα. Από δω πέρα θα ακούει Αδαμίδης και θα τρέχει.

  • Μαστορα πήγαινες για μέλος στο ΔΣ δε βγήκε.
    Πήγες για πρόεδρος στον Σπάρτακο δεν βγήκε.
    Μήπως να το δεις για πρόεδρος στον πολιτιστικό σύλλογο Καισάρειας

  • Ο Μοσχος,δεν ειναι πασοκ;τι δουλεια εχει με τον Αδαμιδη;Οσο για τους αγωνες για την κοινωνια,αστο καλυτερα,σας ξερουμε τοσα χρονια,που δεν κανατδ τιποτα.Τοτε που ειχατε δυναμη ουτε φωταγωγηση του δρομου Κοζανη – Πτολεμαιδα δεν καταφερατε.Ενας δρομος που θα επρεπε να ειναι μερα ολο το 24ωρο,γιατι οι εργαζομενοι καθε μερα. τον εκαναν χρηση και κανουν ακομα και σημερα.Τιποτα δεν προσφερατε στην κοινωνια,μονο στις τσεπες σας,γιαυτο ο λαος δεν σας ακολουθει και μπορω να πω πως παρακαλαει να κλεισει η δεη με χρηση το λιγνιτη.

    • Ελα σταματα το κλαμα… με 2 ψηφους διαφορα εχασε ο δεξιουλης Μαστορας με οσα εχει διαπραξει η δεξια εντος και εκτος ΔΕΗ θα επρεπε κανονικα να χανει με χιλιαδες αλλα δεν πειραζει ευελπιστουμε στις εθνικες εκλογες γι αυτο! Οπως βλεπεις κανεις πλεον δεν εχει εμπιστοσυνη εσας , οσο για το ποιος παρακαλαει να κλεισει η ΔΕΗ αστο και εκει χαμενοι απο χερι βγαινετε. Οι κομπλεξικοι που δεν μπορεσαν να μπουν στην ΔΕΗ παρακαλουσαν το κλεισιμο της και κατι ψευτο-οικολογοι της οκας που απο το 2019 και μετα τους επιασε ο πονος για το περιβαλλον και εφευρισκανε φτηνες δικαιολογιες τυπου τα φουγαρα μολυνουν την ατμοσφαιρα ενω τα σκουπιδια τους δεν τα πετανε οι ιδιοι καν μεσα στους καδους , ασε με τωρα μην πω κι αλλα με τους γραφικους.

      • αυτή είναι γνώμη σου ,ρώτα και την πλειοψηφία. όσο για αυτούς που δεν μπήκαν στη ΔΕΗ δεν είναι κομπλεξικοί, πρόσεχε τι λες. είναι η πλειοψηφία του νόμου. μετά μην απορείς γιατί ο κόσμος δεν βγήκε να υπερασπιστεί τη ΔΕΗ.Καποιοι σαν εσένα απομάκρυνση τον κόσμο. όσο για τις εθνικές εκλογές θα τρίβεις τα μάτια σου.

        • Προφανως και αυτη ειναι η γνωμη μου ναι… γιατι αυτο βλεπω να γινεται. Οι περισσοτεροι που κραζουν την ΔΕΗ την κραζουν γιατι δεν μπορεσαν στα καλα χρονια να μπουν να κανουν ειτε 8μηνα σερι ειτε να γινουν μονιμοι. Κανω λαθος? Αποδειξε το αν μπορεις να ακουσουμε τα επειχηρηματα σου τοτε. Η πλειοψηφια του κοσμου αγορι μου ειναι υπερ της ΔΕΗ και οχι κατα οπως φτανταζεσαι εσυ και μερικοι ακομα , παρτο αποφαση η ΔΕΗ δεν θα κλεισει επειδη το ηθελε ο Μητσοτακης και το συνονθυλευμα του για να κανει χατιρια στους ιδιωτες φιλους του. Αν κλεισει λεω ααααν καποτε συμβει αυτο θα γινει σε 20 – 30 χρονια απο τωρα οπως οριζει και οπως πρεπει να γινει και οχι επειδη το λενε και το ζητανε μερικοι βολεμενοι δεξιουληδες και μερικοι κομπλεξικοι που εμαθαν μια ζωη να πιπιλανε την καραμελα περι συνδικαληστων μονο.

          Οσο για τις εθνικες εκλογες πραγματι θα τριβετε τα ματακια σας διοτι ο κλοουν που παριστανει τον πρωθυπουργο σημερα θα την κανει με ελαφρα να γλυτωσει και τα ειδικα δικαστηρια που τον περιμενουν καπου παρακατω. Πανδημια , παρακολουθησεις , ακριβεια , ανεργια… ευτυχως για μας εχετε διαπραξει τοσα πολλα που αν βγαλετε 1 βουλευτη στον νομο να κανετε και τον σταυρο σας.

  • Ο πρόεδρος Μόσχος και οι υποψήφιοι του έδειξαν το πόσο ικανοί είναι. Οι εργαζόμενοι βλέπουν και κρίνουν τούς ικανούς γι’αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα

  • Καλά όλοι γράφετε για τον Μάστορα πού έχασε με 2 ψήφους.
    Αυτό το ειδικό στέλεχος της ΔΕΗ ο Καραλευτέρης τι ρόλο έπαιξε στίς εκλογές;;
    Εξαφανίστηκε.
    Δεν είχε το κουράγιο να έρθει σε κανένα χώρο εργασίας να στηρίξει τον Μάστορα και την Δάκε.
    Δεν πειράζει Πρόεδρε Σάκη.
    Εμείς δώσαμε τον αγώνα μας.
    Ο έταιρος Καραλευτέρης
    έδωσε και αυτός τον……αγώνα του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.