Απάντηση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης στη Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ: Μήπως τελικά κάποιοι λειτουργούν ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ;

12 Δεκεμβρίου 2022
13:07

 

Διαβάσαμε με έκπληξη και απορία την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για την επιτυχημένη ημερίδα που διοργάνωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κοζάνης με θέμα τη «Δίκαιη Μετάβαση» στην Πτολεμαΐδα.

Αλήθεια πόσο πολύ μπορεί να τους ενόχλησε μία ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία όπου συμμετείχε πλήθος φορέων και πολιτών της περιοχής και μάλιστα τη στιγμή που ανάμεσά τους ήταν και πολλά στελέχη του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ από το χώρο της αυτοδιοίκησης και των συνδικάτων που κατέθεσαν την συμβολή τους και πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Δεν έχει κανένα νόημα να τροφοδοτήσουμε καμία συζήτηση ούτε για τις πολιτικές για την ενέργεια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ούτε για την έπαρση με την οποία στηρίζουν τις πολιτικές των συγκυβερνήσεων που επιχείρησαν να αλώσουν το Δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ εκχωρώντας την στα ιδιωτικά συμφέροντα. Αυτά άλλωστε τα γνωρίζει ο ελληνικός λαός.

Εκείνο όμως που μας κάνει αλγεινή εντύπωση, είναι πως το αφήγημα της ανακοίνωσης του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο με το αφήγημα του κ. Μητσοτάκη όταν τεκμηρίωνε το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Μήπως τελικά κάποιοι λειτουργούν ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ;

ΝΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δελτίο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης σχετικά με την ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για την δίκαιη μετάβαση στην Πτολεμαΐδα: “λαϊκίστικη ρητορεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίστηκε και στην χθεσινή  ημερίδα του στην Πτολεμαΐδα για την δίκαιη μετάβαση”

12 σχόλια

  • Δηλαδή τώρα εσείς στον Συριζα θα έχετε υποψηφίους τον Αδαμίδη, που ήταν στο ΠΑΣΟΚ όταν όπως λέει ο ίδιος οι Σαμαράς-Βενιζέλος πούλησαν πρώτοι τη ΔΕΗ. Θα έχετε τον Καρυπίδη με μηδενικό έργο στη Δυτική Μακεδονία, δήλωνε παραίτηση στις Πρέσπες,στην πώληση της Μικρής ΔΕΗ και στα Τρένα, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣ.Τη Βέτα που δεν ξέρει κανείς πως βγήκε,αλλά και τι κάνει.Μια ερώτηση της είπαμε να κάνει για το νοσοκομείο και την παιδιατρική και ΣΩΠΑΣΕ,όπως και το κόμμα σας.Αλλά κατά τα άλλα σύμφωνα με τον κ.Βατάλη που δεν είχε παντρευτεί το ΠΑΣΟΚ,αλλά όπως δήλωσε στον Πλιάτσο,με τους ΑΝΕΛ είχατε κοινές προτάσεις.Μαζευτείτε γιατί εκτίθεστε…

    • Δεν γινεται να εχουμε ολοι τα φυντανια της ΝΔ τα αριστα που ειναι ολο εργα τι να κανουμε… εμεις οι αποτυχημενοι θα παμε με αυτους ναι τρολ μου!
      Εσεις μεινετε με τον Κασαπιδακο που μετρουσε τα κρουσματα σαν νουμερα του τζοκερ και συμβουλευεται τον πνευματικο του ακομα και για να πιει νερο , με τα τρομερα εργα που εκανε αλιμονο….δεν ξερουμε ποιο να πρωτομετρησουμε με την Δαδαμογια που τρωει σσσσσοκολατακια σαν την Ντορα.. Α! Και τον Σταθικα που ονειρευεται ακομα οτι αυτος εφερε τα σχολικα γευματα που ο εκοψε το 2019 ο συρφετος του.
      Αντε καλα κρασια ζησε στον μπλε μυθο της φαντασιας σου κι αμα πας μπροστα με δαυτους εμενα σφυρα μου κλεφτικα!

  • Μη μαλωνετε βρε χρονιαρες μερες!!! Ετσι κι αλλιως ο μητσοτακης θα κερδισει και τις επομενες εκλογες,και ο τσιρζα θα ειναι αξιωματικη αντιπολιτευση και το πασοκ τριτο κομμα,αντε και καλες γιορτες!!!!!

    • Κανε καλες γιορτες νουδουλη μου γιατι απο Γεναρη το συνονθυλευμα του ωτοακουστη κοριοΚουλη θα παει βολτα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Βγες απο την πλανη σου αλλη τετραετια ο Τερης δεν προκειται να ξαναβγει
      Αυτα θα ειναι τα τελευταια χριστουγεννα με το συνονθυλευμα αυτο.

    • Ευτυχως που ο Τερης και η ΝΔ του εχουν παραδεχτει ολα τους τα λαθη και αναλαμβανουν τις ευθυνες τους!
      Το ειδαμε μεσα στην τετραετια τους τι ζησαμε
      μονο οι ακριδες και οι εξωηγιηνοι δεν ηρθαν ακομη.

  • Τσακώνονται οι αυριανοι συνέταιροι. Μαζί με τους άλλους του Μητσοτάκη ή έστω ένα μέρος αυτών απλά θα υπακουσετε τύφλα τις έξωθεν εντολές για να τα βρείτε. Σας χρειάζονται όλους για το επόμενο ξεπούλημα.

  • Ξεχνούν ποιος ήταν ο Δούρειος Ίππος που η Ν.Δ του Μητσοτάκη ήρθε στην εξουσία και παραμένει ακόμη
    Όπως νομίζετε και τα φαντάζεστε κύριοι του Συριζα

  • Το ΠΑΣΟΚ από αρχηγικό κόμμα του χαρισματικού Ανδρέα Παπανδρέου δεν μπόρεσε να εξελιχθεί σε θεσμικό κόμμα. Έφτασε στο σημείο τα χιλιάδες απλά μέλη να αγωνίζονται χωρίς να ξέρουν για ποιον σκοπό και τα στελέχη του να απολαμβάνουν την παχυλή βουλευτική αποζημίωση, τα πλούσια πολιτικά προνόμια και κάποια από αυτά, αμύθητα ποσά κάτω από το τραπέζι. Γι’ αυτό, νομοτελειακά θα έλεγε κανείς, κατέληξε ένα κόμμα στελεχών δίχως μέλη και ψηφοφόρους. Ποιος λοιπόν ο λόγος ύπαρξης ενός τέτοιου κόμματος;

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει την αλαζονεία της εξουσίας
    Την συγκυβέρνηση με τον Καμμένο την απειρία πολλών μικρομεσαίων στελεχών το κλειστό κόμμα στην Κοινωνία αλλά για λίγους Κομματικούς
    Την άδικη επίθεση στην μεσαία τάξη Νόμος Κατρούγκαλου στους αγρότες και κτηνοτρόφους .Την συμφωνία των Πρεσπών
    Τις ΜΚΟ τα πολιτικά ρουσφέτια
    Και τώρα ζητάει συμμετοχή μας θεωρούν δεδομένους ;
    Αλλά και η κυβέρνηση ζει στον πολιτικό αστερισμό των δημοσκόπων έτσι νομίζουν η ώρα έρχεται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.