Ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής απάντα στην ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δ. Κοσμίδη: “Καλό είναι λοιπόν όταν τοποθετούμαστε δημοσίως για τόσο σοβαρά θέματα να το κάνουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα”

12 Δεκεμβρίου 2022
17:36
Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους οι οποίοι να γνωρίζουν τουλάχιστον τι ψηφίζουν. Σχετικά με την ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης Ενεργοί Πολίτες κ. Κοσμίδη Δημήτριου, όπου αναφέρει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έλαβε καμία απόφαση για την υλοποίηση του έργου ΑΠΕ Άσκιο 2 και μιλά στη συνέχεια για θεσμικά ατοπήματα και ελλείψεις παραγόντων του Δήμου, ενημερώνουμε ότι:
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Βοΐου έχει πάρει δύο ομόφωνες αποφάσεις σχετικά με το έργο αιολικού πάρκου Ασκιο 2 και τις οποίες ο κύριος Κοσμίδης και ο συνδυασμός του έχουν υπερψηφίσει.
1) την με αριθμό 91/2022 και θέμα «Λήψη απόφασης επί αιτήματος της εταιρείας Χ.ΡΟΚΚΑΣ ΑΒΕΕ» και
2) την με αριθμό 113/2022 και θέμα «Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης»
Το ΔΣ, μετά από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, αποφάσισε σχετικά με την έγκριση της διέλευσης εξοπλισμού δύο έργων ΑΠΕ από τη Γαλατινή, μετά από δύο λαϊκές συνελεύσεις, την σύμφωνη γνώμη και των δύο τοπικών συμβουλίων Εράτυρας και Γαλατινής και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία υλοποιείται κατά γράμμα και με ευλάβεια.
Η Δημοτική Αρχή, η οποία έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη όλων των παραγόντων εξασφάλισε το μεγαλύτερο ανταποδοτικό έργο που δόθηκε ποτέ στην Ελλάδα για έργα ΑΠΕ, συνεχίζει τον αγώνα της μαζί με τους ευαισθητοποιημένους πολίτες της περιοχής, έτσι ώστε η ανάπτυξη οποιουδήποτε έργου να λειτουργεί προς όφελος του τόπου και των κατοίκων του.
Καλό είναι λοιπόν όταν τοποθετούμαστε δημοσίως για τόσο σοβαρά θέματα να το κάνουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα, μακριά από παρωχημένες και τυφλές αντιπολιτευτικές τακτικές.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.