Στην Π.Ε. Κοζάνης αναζητούν λύση ώστε να προληφθούν πλημμυρικά φαινόμενα επί της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Καλαμιάς

13 Δεκεμβρίου 2022
02:36
Σε ανάρτησή της στο facebook η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κ. Δαδαμόγια αναφέρει: “Σύσκεψη με τον διοικητή Διοίκησης ΠΥ ΠΕ Κοζάνης, εκπροσώπους της Εγνατίας Οδου και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας ΠΔΜ για ανεύρεση λύσης ώστε να προληφθούν πλημμυρικα φαινόμενα επί της Εγνατίας Οδου,στο ύψος της Καλαμιας.
Μέχρι να λάβει χώρα το έργο της συνολικής αντιμετώπισης αντιπλημμυρικής προστασίας των Καραγιαννιων, χρειάζονται άμεσες λύσεις από τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετωπιση των φαινομένων που διαταράσσουν την κίνηση των οχημάτων. Η ΠΕ Κοζάνης συνδράμει από την πλευρά της ώστε να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες.
Παράλληλα, συζητήθηκαν και οι διαδικασίες ώστε να υλοποιηθούν ασκήσεις εκτάκτων αναγκών υπό το συντονισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης”.

2 σχόλια

  • Η προληψη είναι να κάνουμε προσευχές να μην βρεξει η χιονίσει γιατί ότι και να κάνετε το κατασκευαστικο λάθος δεν διορθωνεται και αν διορθωνεται θέλει πολλά μπικικινια. Υποτίθεται ότι έγιναν μελέτες από ειδικούς τώρα φωνάξτε τους να δουν τα χάλια τους.

  • Γιατί να έχει τέτοιο πρόβλημα ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος???
    Αν χρειάζεται κάτι για να αποκατασταθεί το προβλημα αυτό βαραίνει αποκλειστικά την εταιρεία αποκλειστικά και μόνο!!
    Όχι να μαζεύει μόνο ευρω και να γεννάει διόδια κάθε λίγα χιλιόμετρα!
    Αν εξακολουθούν τα προβληματα αγωγές από όλους μέχρι τον τελευταίο διερχόμενο οδηγό που πληρώνει διοδια για να αντιμετωπίζει τις βλακείες των εργολάβων για να στρώσουν χαρακτηρα…τι δεν καταλαβαίνουν???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.