“Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα” (Γράφει ο Γιάννης Ξανθόπουλος)

14 Δεκεμβρίου 2022
10:36
Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Φλώρινας αίτηση Τριτανακοπής από τον Σύλλογο Απογόνων Μακεδονομάχων “Ο Παυλος Μελάς” κατά του “Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα”. Μάλιστα ο δικηγόρος του συλλόγου κατά την εκδίκαση θα καλέσει να καταθέσουν οι βουλευτές της Νεας Δημοκρατίας των νομων Φλώρινας και Καστοριάς. Κυριε Νικόλαος Βασιλειάδης οι Πτολεμαιοι Μακεδόνες θα σας πρότειναν να καλέσετε και τους βουλευτές του Νομου Κοζάνης. Για να σας δουμε λοιπόν κυρίες και κύριοι βουλευτές για πόσο ακόμη θα κρύβεστε ,για ποσο ακόμη θα το παίζετε ” πατριωτες’. “Ιδού Η Ρόδος Ιδού Και Το Πήδημα”.

21 σχόλια

  • Τα. Πουλήσαμε. Ολα. Φίλε. Μου. Δεν. Αφήσαμε. Τίποτα. Η. Ελλάδα. Είναι. Κρατίδιο. Τις. Γερμανίας. Δεν. Καταλάβαμε. Τι. Σημαίνει. ΕΟΚ. Εθνική. Οικονομική. Καταστροφη

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , κόντρα στον εθνικό αποχρωματισμό και την εθνική αποστείρωση !
    Να καλέσετε και τον περιφερειάρχη να καταθέσει.

  • Για ποιο λόγο να μην κληθούν και πολύ περισσότερο να μην καταθέσουν υπέρ της αίτησης τριτανακοπής οι βουλευτές της ΝΔ του νομού Κοζάνης;Πρόβλημα θα έχει η κα Καλλιόπη. Και μακάρι να γίνει δεκτή η αίτηση,προσθέτω!

  • Να πω την αλήθεια σε είχα παρεξήγησει πιο παλιά, αλλά τώρα βλέπω πως δεν μασάς τα λόγια σου με καμία κυβέρνηση
    Εύγε είμαι μαζί σου

  • Εσένα ποιος σε όρισε δικαστή των πάντων; Έχεις πτυχία κοινωνικού ή πολιτικού αναλυτή ;Έχεις τέλος πάντων ανώτερες σπουδές διπλωματίας;
    Όλοι γίνατε δικαστές του πληκτρολογίου.

    • Οχι ρε φίλε δεν νομίζω να έχει κανένα πτυχίο που αναφέρεις, ένας απλός πατριώτης είναι ο άνθρωπος και αυτό είναι που σε πονάει!!

    • ΞΥΔΑΚΙ ΑΔΕΛΦΕ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ!
      ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ!
      ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!

      • Ποιες αληθειες μωρε συντροφε…περιμενεις να ακουσεις εσυ τι θα σου πει ο Μακεδονομαχος που εγλυφε τον Μητσοτακη και τωρα και καλα παριστανει τον δηθεν αγανακτισμενο? Σε ολα τα θεματα που προεκυψαν επι ΝΔ εχει κανει μοκο και ακομα μας πουλαει το παραμυθακι περι πατριωτισμου ασε με ρε συ τωρα…μη το ανοιξω ευτυχως η δυστυχως ξερουμε πολλα για τον εν λογω κυριο και το ρολο που επαιζε για να βγει ο φιλος του ο Μητσοτακης.

        Μαλλον εσυ πρεπει να κατεβεις απ τα ψεκασμενα συννεφακια με τις ανοησιες που σου πουλανε κατι τετοιοι!

        • Δεν μπορούσες να τα πεις καλύτερα. Αλλά υπάρχει αμόρφωτος κόσμος που πιστεύει τον δήθεν πατριώτη από τα λιντλ.

      • Ο/Η Πτυχια εχουμε και εμεις αλλα δεν γιναμε κλεφτες ουτε και τεμπεληδες ομως να μας βολευουν τα κομματα λέει:

        Πτυχια εχω κι εγω ομως που την ΔΕΗ δεν την ειδα ποτε ουτε με το κυαλι σε αντιθεση με τον Ξανθοπουλο που διοριστηκε επι μπαμπα Μητσοτακη για να παραγει μηδενικο εργο και να παριστανει σημερα τον εθνοσωτηρα πατριωτη με τους αλλους 100 γραφικους δικους του.

        • από αυτούς που διορίστηκαν επί μπαμπά ξέρεις πολλούς που παριστάνουν τον πατριώτη ;
          Θα ανεχτούμε τον εθνικό μηδενισμό επειδή μας κυβερνάει η κοματοκρατία ;

  • Τα κρητικά,τα νησιώτικα,τα ποντιακά,τα χωριάτικα ,τα σιουρδικα,τα σλαυβομακεδονητικα,τα θρακιώτικα δεν είναι γλώσσα….. αλλά τοπική διάλεκτος!!!!!!

    • Δεν υπάρχει ο όρος “σλαυβομακεδονητικα”. Είναι αποτέλεσμα προπαγάνδας. Δεν υπάρχει ούτε γλώσσα, ούτε διάλεκτος, ούτε κάτι άλλο το οποίο να εκφράζει γλώσσα. Εννοείς προφανώς μια παραποιημένη βουλγαρική διάλεκτο.

  • ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    Εἶναι χαρακτηριστικό ὅτι σέ μιά στιγμή τῶν διαπραγματεύσεων ὁ διευθυντής τοῦ ἱστορικοῦ μουσείου τῶν Σκοπίων ὅταν ἠρωτήθη «ἀπό ποῦ ἦρθε τό ὄνομά σας;» ἀπήντησε μέ ἀμηχανία «δέν ξέρω γιατί οἱ πρόγονοί μου ἐλέγοντο Μακεδόνες!».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.