kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Προσφεύγει στο εκλογοδικείο η παράταξη ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ./ΔΑΚΕ;;;

15 Δεκεμβρίου 2022
09:30

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αποφασισμένος, κατόπιν παροτρύνσεων μελών της παράταξής του, να διεκδικήσει, μέσω εκλογοδικείου, την ανατροπή του αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών στο σωματείο Σπάρτακος, όπου αναδείχτηκε πρώτη δύναμη η παράταξη της ΔΡΑΣΕ/ΑΡΚΕ (Mόσχος) με μόλις 2 ψήφους διαφορά από την ΔΑΚΕ/ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ. είναι ο επί κεφαλής της δεύτερης παράταξης Α. Μάστορας. Την πρόθεσή του αυτή αποκάλυψε χθες σε μέλη της ΔΡΑΣΕ/ΑΡΚΕ αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων ενημερώνοντάς τους ότι θα αιτηθεί, στο εκλογοδικείο, βάσει νομοθεσίας, που είναι συγκεκριμένη σε αυτές τις περιπτώσεις, την ακύρωση κάποιων ψηφοδελτίων (3 ή 5) που καταμετρήθηκαν υπέρ της ΔΡΑΣΕ/ΑΡΚΕ  ενώ  δεν θα έπρεπε να εκληφθούν ως έγκυρα.  Αν κι ο ίδιος αναγνώρισε ότι υπήρχε, όπως κάθε φορά, μια άτυπη συμφωνία περί συγκεκριμένων διαδικασιών και σεβασμού σ’ αυτές μετά την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων, για την απόφασή του να προσφύγει στο εκλογοδικείο, μαθαίνουμε, πως προσπάθησε να την αιτιολογήσει ως μια συλλογική απόφαση της παράταξής του που ξεπερνά την όποια διαφορετική στάση ενδεχομένως θα μπορούσε να είχε ο ίδιος κι ας είχε συμφωνήσει προηγουμένως σε συγκεκριμένα πράγματα. Εφόσον, εν τέλει, συμβεί αυτό,  πληροφορούμαστε πως αντιστοίχως προτίθεται να κινηθεί κι η παράταξη της ΔΡΑΣΕ/ΑΡΚΕ διεκδικώντας την ακύρωση κάποιων ψηφοδελτίων (τουλάχιστον 2 ή και περισσοτέρων) που καταμετρήθηκαν υπέρ της ΔΑΚΕ/ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ., με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες όταν αποφανθεί η δικαιοσύνη. Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται να “πετάξει” στον κάλαθο των αχρήστων – κι αυτή η διαπίστωση αφορά όλες τις παρατάξεις – όλα εκείνα που ίσχυαν τα προηγούμενα χρόνια και τα ακούγαμε μέχρι εσχάτως περί συνδικαλιστικής δεοντολογίας κι εθιμικού δικαίου. Είναι προφανές πως, γι’ όλους, πλέον, ισχύει το «Ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Μένει να δούμε πως, πότε και με ποια συμμετοχή/παρουσία παρατάξεων θα γίνει η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Σπάρτακου.

Η Χύτρα

11 σχόλια

  • Το τέλος των αναλογικών προεδρείων που κάλυπτε τα πάντα και τα αποτελέσματα ήταν γνωστά από την προηγούμενη μέρα .
    Μακαρι να προκύψουν προγραμματικά προεδρεια.

  • Ξερει ο μαντιναδας από διεκδίκηση, στα δικαστήρια κάθε φορά με ότι πιο ψεύτικο αντεργατικό, αντισυνδικαλιστικο, υποχθόνιο
    Αστυνομια να πάρεις Μαντινάδα,
    αντε και συνταξιούχος τώρα και να αλλάξεις και πόλη όπως είχες πει…

  • Ντροπή. Τελικά η κατρακύλα αυτής της πολιτικής παράταξης δεν έχει όρια και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά σε κάθε επίπεδο εκπροσώπησης και σε κάθε θεσμικό όργανο. Αν είναι αληθές το δημοσίευμα η ΔΑΚΕ/ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ. δεν αξίζει όχι για να διεκδικήσει την πρωτιά αλλά ούτε για να καταλάβει τη δεύτερη θέση.
    Τόσο πολύ τους έτσουξε;

  • Κριμα για τον Μαστορα στενοχωρησε και τον παυλαρα τον δεσποτη με την ηττα του.θα κανω τα παντα να ξαναγινουν οι εκλογες.

  • Μαστορα εχασες και σε τσουζει πολύ ειδικα για τοσο μικρη διαφορα
    αποδέξου το και μη μας ζαλιζεις ναι? Παρε την συνταξη σου οπως ελεγες οτι θα κανεις και κατσε παγκο τωρα.
    Και ασε τα δικαστηρια και τις φιοριτουρες , επιτελους για μια φορα στη ζωη σας ολοι εσεις οι δεξιουληδες πρεπει να μαθετε να χανετε καποτε. Δεν γινεται να κερδιζετε συνεχεια.
    Εχετε κουρασει με το κλαμα και την μιρλα σας. Εχουμε σοβαροτερα προβληματα να ασχοληθουμε απο την δικια σας μιζερια.

  • Αυτός μας είπε,ούτε λίγο ούτε πολύ, πως είμαστε ανόητοι οι κάτοικοι της Κοζάνης,ενώ αυτός είναι έξυπνος και όταν θα πάρει σύνταξη θα εγκαταλείψει την περιοχή.Από αυτόν περιμένουμε να μας λύσει τα προβλήματα ή να εξυπηρετήσει το δικό του συμφέρον;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.