Ο Α.Σ. ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΡΔΙΚΚΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, σας προσκαλεί  στο 4ο Christmas 3on3, που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα, 27-28 Δεκεμβρίου

15 Δεκεμβρίου 2022
10:58
Κανένα σχόλιο

 

Ο Α.Σ. ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΡΔΙΚΚΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, σας προσκαλεί  στο 4ο Christmas 3on3, που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα, 27-28 Δεκεμβρίου 2022. Το  Christmas 3on3 και φέτος είναι FIBA endorsed 3×3 competition.

Δήλωσε συμμετοχή  και εσύ με την ομάδα σου, μπες στην παγκόσμια κατάταξη της FIBA 3on3,δώσε βαθμούς στην Ελλάδα στο ranking της  Fiba και δοκίμασε τις δυνάμεις σου απέναντί σε παίκτες που αγωνίζονται  σε  τοπικά και Εθνικά  πρωταθλήματα.

Σας περιμένουμε όλους 27 -28 Δεκεμβρίου  στο Κ.Γ. 1-2ου  ΓΕΛ Πτολεμαΐδας.

 

https://play.fiba3x3.com/events/f1f3aa92-a388-40e7-ab46-dd379c07879a

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.