Χρηματοδότηση από την ΠΕ Κοζάνης του έργου  της αντικατάστασης των στεγών στο ορειβατικό καταφύγιο ΕΟΣ Κοζάνης στη θέση  Λαγομάνα

15 Δεκεμβρίου 2022
12:15

 

 

Την έγκριση υποβολής Πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016  για την αντικατάσταση των στεγών του ορειβατικού καταφυγίου Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου (ΕΟΣ) Κοζάνης εισηγήθηκε η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια κατά  την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 13ης Δεκεμβρίου 2022.

Το έργο, προϋπολογισμού 16.000 ευρώ, αφορά στην αντικατάσταση των στεγών του κτιρίου που χρησιμοποιείται ως ορειβατικό καταφύγιο στη θέση Λαγομάνα, εκτός οικισμού της Τ.Κ. Καταφυγίου του Δήμου Βελβεντού.  Το οίκημα έχει κατασκευαστεί με φροντίδα των μελών του ΕΟΣ και η παλαιότητά του σε συνδυασμό με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή καθιστούν δυσχερή την συντήρησή του.

Πρόκειται για ένα έργο που βελτιώνει τις υπάρχουσες υποδομές με σκοπό την ημερήσια ή ολιγοήμερη εξυπηρέτηση ορειβατών, αναρριχητών, πεζοπόρων, χιονοδρόμων, ποδηλατών και ερευνητών της φύσης. Το έργο αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της ΠΕ Κοζάνης για ανάδειξη του ορειβατικού- φυσιολατρικού τουρισμού και τη βελτίωση των τουριστικών υποδομών.

6 σχόλια

  • Η Ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονιας υλοποιείται
    με την αντικατάσταση στέγης ενός κτιριου!
    Οραματιστες,επιτελικοι μπουρδολογοι με τα πράσινα αλογα σας!
    Μουσουρούλη;που εισαι;σε ποια χασαποταβερνα ξεκοκαλιζεις την υποκρισια σου και την κοροϊδία της Ερμής Δυτικής Μακεδονιας;
    Υποκρισία και κοροϊδία….που τελειωμό δεν εχουν;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.