Πρόγραμμα εκδηλώσεων Παρασκευής 16 /12/2022 στο Δήμο Εορδαίας

15 Δεκεμβρίου 2022
13:42

 

Συνέχεια στη δράση “Το Δέντρο των Ευχών” δίνει αύριο Παρασκευή, για δεύτερη συνεχή μέρα, η εθελοντική ομάδα “ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ” στην Πτολεμαΐδα, αναδεικνύοντας τον εθελοντισμό σε πρώτο πλάνο, στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Εορδαίας, σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες, ΚΔΑΠ, συλλόγους και φορείς του Δήμου.

Επίκεντρο εκδήλωσης καθίσταται η Δημοτική Βιβλιοθήκη για τα παιδιά του Ειδικού Εργαστηρίου που πάνε Βιβλιοθήκη για να κάνουν “…Χριστούγεννα από βιβλίο σε βιβλίο” , ενώ μηνύματα αειφορίας στέλνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας που φιλοξενείται στο Πάρκο Χρηστίδη.

To πρόγραμμα εκδηλώσεων για αύριο Παρασκευή 16/12/2022

 

 – “Το Δέντρο των Ευχών” από την εθελοντική ομάδα ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ, από 09.00-13.00, αυτή τη φορά στον Πεζόδρομο της Βασ. Σοφίας.

–  “Ευχηθείτε και κεραστείτε” στο ΚΗΦΗ (Γαλιάνης 2) από 09.00-13.00

 

– «Το Ειδικό Εργαστήρι πάει βιβλιοθήκη…Χριστούγεννα από βιβλίο σε βιβλίο», δράση του Ειδικού Εργαστηρίου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας, ώρα 11.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας.

 

– “Χριστουγεννιάτικη αειφορία” από 11.00-13.00 στο Πάρκο Χρηστίδη, από το 2ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας.

2 σχόλια

  • Το προγραμμα μας το ανακοινώνετε σε καθημερινή βάση, το ποσό κόστισε αυτή η φιέστα θα μας πείτε καμία φορά; Μήπως ήταν καλύτερα να γίνουν λιγότερες εκδηλώσεις και τα χρήματα που θα περίσσευαν να πήγαιναν σε κάποιες οικογένειες που έχουν πραγματικές ανάγκες;

    • ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ – ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ – ΜΙΖΕΡΙΑ
      Να μην ξαναγιορτάσουμε τίποτα μέχρι να εξαληφθεί η δυστυχία στον κόσμο! Μαζί σου, εμπρός στο κίνημα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.