Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση ή αλλιώς… «Κοζάνη τόπος να ζεις»

15 Δεκεμβρίου 2022
14:43

Στο βωμό των εντυπώσεων και της αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση προς τη Δημοτική Αρχή, ο κ. Κουζιάκης δεν καταφέρνει να κρύψει την έντονη προεκλογική ανασφάλεια που τον διακατέχει.

Εμφανώς επηρεασμένος από το άγχος των εκλογών του ερχόμενου Οκτώβρη που πλησιάζουν και προφανώς ανήμπορος να αναγνωρίσει τη δική μας συμβολή, υιοθέτησε και τηρεί μια στάση απόλυτου μηδενισμού και απαξίωσης της δουλειάς των στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, όχι μόνο για τη χρονιά που έρχεται αλλά και για αρκετές επόμενες.

Σε μία ακόμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτή της Δευτέρας 12-12-2022, η παράταξη «Κοζάνη, τόπος να ζεις» δεν ήρθε για να ακούσει, αλλά μόνο για να πει. Δεν ήρθε για να ζητήσει διευκρινίσεις αλλά μόνο για να κάνει επικρίσεις, αποδεικνύοντας έτσι πως ούτε ως αντιπολίτευση δεν μπορεί να είναι χρήσιμη σε αυτό τον τόπο.

Πώς αλλιώς εξηγείται το συμπέρασμά  για  αποτυχία της Δημοτικής Αρχής στα ανταγωνιστικά προγράμματα, όταν στην πραγματικότητα στην τρέχουσα αυτοδιοικητική θητεία ο δήμος έχει πετύχει εντάξεις έργων σε αυτά, που ξεπερνούν τα 100 εκ. ευρώ;

Εκτός εάν στην πραγματικότητα στην Δημοτική Κίνηση δεν ξέρουν τι  σημαίνει «ανταγωνιστικά προγράμματα», οπότε και εκτίθενται λόγω άγνοιας…

Για την παράταξη του κ. Κουζιάκη, η διεκδίκηση   όταν συνοδεύεται από επιτυχία είναι ανταπόδοση και υποταγή.

Για την παράταξη του κ. Κουζιάκη, ο σχεδιασμός   και η αποτύπωση μιας ιδέας με συγκεκριμένες επιλογές και προτεραιότητες είναι εξαγγελίες προεκλογικής αντίληψης.

Πεντακάθαρος παλαιοκομματισμός στη ρητορική του κ. Κουζιάκη.

Του προτείνουμε, αντί να μιλά τόσο εύκολα για ψέματα και ασπρόμαυρες εναλλαγές, να ενημερώνεται καλύτερα.

Η προχθεσινή δημοσίευση για τα έργα ΣΔΙΤ 80 εκ. ευρώ στην περιοχή (shorturl.at/bduQU) είναι μια καλή αρχή για να μάθει να ξεχωρίζει το ρεαλισμό και την υλοποίηση οράματος, από την ουτοπία και την απόλυτη απραξία.

16 σχόλια

  • Μαλουτα για αυτούς που δεν ξέρουν και εντυπωσιάζονται εύκολα όπως τα παιδάκια που έχεις μαζέψει δίπλα σου. Καλό είναι να μάθουν πώς τα έργα ΣΔΙΤ για το 2022 είναι πολύ παραπάνω από 1,5 δις. Άρα μην το παίζεις καμποσος για το ποσό που σου έχει εγκριθεί από τη γραμματεία των έργων ΣΔΙΤ. Χαλάρωσε λίγο.
    Ο καθένας θα το έπαιρνε με οποιοδήποτε φάκελο. Ήρεμα.

  • Να συμφωνήσουμε,ως υπόθεση,ότι ο κ.Κουζιάκης είναι μηδενιστής και ο ρόλος του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο,ρόλος εντυπωσιασμού,ο δήμαρχος είναι ικανοποιημένος από το έργο όλων των αντιδημάρχων και των προέδρων που αυτός διόρισε;
    Αν ναι τότε η κριτική του κ.Κουζιάκη είναι άκρως ουσιαστική!!!!

  • Ρεαλισμός είναι ότι έχεις μαλώσει με τους κατοίκους του Δρεπάνου, της Ακρινής, των Σιδερών, των Λιβερών, τον Εμπορικό Σύλλογο, το σύλλογο καφετεριούχων. Ρεαλισμός είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις Χριστουγιεννιάτικες εκδηλώσεις της προκοπής, να δημιουργήσεις μια Λευκή νύχτα, να προγραμματίσεις έργα οπτικών ινών στην ώρα που πρέπει, να ανοίξεις μετά από 4 ολόκληρα χρόνια το κολυμβητήριο, να μειώσεις τα αδέσποτα, να ετοιμάσεις τη ΒΙΠΕ στην ώρα της, να προσελκύσεις μεγάλους αθλητικούς αγώνες στην πόλη κλπ κλπ.
    Μάλλον Δήμαρχε το έχασες το μέτρο σύγκριση, αφού αν θυμάσαι καλά το 2019 εγκαλούσες τον Λευτέρη για εκείνα τα 30 εκατομμύρια (που έγινα 40 τελικά) λέγοντας ότι υποσχέσεις. Φαντάζομαι μόνο τα 80 του ΣΔΙΤ είναι πραγματικά γιατί απλά το λες εσυ! Ο καιρός λοιπόν, των παλαιοκομματικών υποσχέσεων που δίνεις έχει περάσει ανεπιστρεπτί..

    • Κάθε φορά που βγαίνει κάνει ανασυνκρότηση δίσκου
      γιαυτό δεν ξέρει τίποτα από τα πιο πάνω.
      Δεν γνωρίζει γιατί τα έσβησε από τον σκληρό.
      Λίγη κατανόηση!

  • Από ανακοινώσεις και φωτογραφίες πήγατε και οι δύο καλα
    Η πόλη όμως εγκαταλείφθηκε,με αποτέλεσμα παντού να παρουσιάζονται προβλήματα έργο και των δύο σας
    Με τόσα έργα και τόση πρόοδο που συντελέσθηκε έχουν ζαλίστει οι πολίτες της,αφού καταφέρατε να χρεωκοπησετε και την μονοπωλιακη επιχείρηση καλά θα κάνετε εάν ξανακατεβητε να εντάξετε στο πρόγραμμα σας την καταστροφή και εκείνων που απεμειναν

  • Κ.Δημαρχε,ανοιξε το δρομο απο τον ΟΣΕ να ενωθει η πολη με τα Πλατανια.Τι περιμενεις;δε βλεπεις ποσο ταλαιπωρουμαστε να θελουμε να παμε στα σπιτια μας που ειναι κατω απο το σταθμο και να πρεπει να φερουμε γυρα τη μιση Κοζανη,απο τη γεφυρα της Καρυδιτσας και την οδο Μακρυγιαννη.Ειναι σαν να θελεις να μας εκδικηθεις.Γιατι δεν ανοιγουν οι μπαρες στο σταθμο;που υπαρχει,αν υπαρχει, το προβλημα;

    • Καλά και εσύ τώρα μου φαίνεται μας δουλεύεις πολύ. Εδώ δεν μπορεί να κάνει τα απλά. Θα πάει στον ΟΣΕ να διαπραγματευτεί την απαλλοτρίωση του οικοπέδου, η ένταξη σε προγράμματα η να βρει ανάδοχο για μελέτη εκπόνηση έργου κλπ; Πας καλά;

      Για τον Μαλουτα μιλάμε. Πιο πιθανό είναι γίνει φωτοβολταϊκο πάρκο στην παραλία του αρινταγα όπως κατεβαίνουμε το δρόμο πριν τα μπιτς μπαρ δεξιά, παρά να ανοίξουν 3 μέτρα δρόμο στο ΟΣΕ.

  • ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ Η <> ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ! ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ! ΦΟΥΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ !

  • Μήπως πρέπει στον Δήμο συμπολίτευση και αντιπολίτευση να πάρουν θέση για τον αμίαντο στην ΥΕΒ, δεν ξέρω λέω μήπως;;;

  • Λάζο ένα είναι το σίγουρο,με όλους εσάς εκεί στο δημοτικό μέγαρο συμπολιτευση, αντιπολίτευση και λοιπές δυνάμεις, η Κοζάνη μας είναι (τόπος μόνο για νά ΜΗΝ ζείς!! ) Δυστυχώς αυτή είναι ή πικρή αλήθεια και την βιώνουν όλοι οι νέοι καθημερινά και όχι μόνο.

  • Η αλήθεια είναι ότι η προσφορά σου Δήμαρχε στα κοινά μέχρι σήμερα είναι μηδαμινή Αλλά και σήμερα η Αλαζονια σου και η ανηπαρξια σου ακόμα μεγαλύτερη..Το βλεπει η κοινωνία αυτό μην μας περνάς για χαζούς….

  • Κάτι μου λέει πως καμμιά πενηνταριά πιτσιρικάδες που δεν έχουν σχέση με τα κοινά αν συνεννοηθούν και κατεβούν στις εκλογές θα κάνουν περίπατο. Και το κυριότερο, θα είναι δέκα φορές καλύτεροι από όλους όσοι είναι μαζεμένοι εκεί μέσα και δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα.

  • παλαιοκομματισμός είναι να αβαντάρεις σα συνομιλητές τους τοποςναζεις επειδή ξέρεις ότι μόνο με αυτούς απέναντι θα ξαναβγείς…

    αυτά είναι κόλπα 1980 όμως δήμαρχε – δεν υπάρχει περίπτωση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.