Erasmus+ του ΟΑΠΝ Δ. Κοζάνης

15 Δεκεμβρίου 2022
14:53

Το πρώτο ταξίδι ανταλλαγής του προγράμματος Erasmus+ με θέμα την Κοινότητα Παραστατικών Τεχνών (CoPART) πραγματοποίησε η ομάδα νέων (18-30) από την Κοζάνη στην πόλη Halle της Γερμανίας (συντονιστής προγράμματος), από τις 8-11/12/2022.
֎ Στην διακρατική συνάντηση στο Halle, οι συμμετέχοντες (PYT και βασικά στελέχη/εργαζόμενοι νέοι του έργου) είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά, να ανταλλάξουν απόψεις και γνώμες.
֎ Τι έγινε:
– Η προσωπική αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων
– Η λεπτομερής συζήτηση των στόχων και του χρονοδιαγράμματος του έργου
– Η γνωριμία με την περιοχή του Halle
– Η ανάπτυξη των κατευθυντήριων γραμμών για τη διαδικασία διαβούλευσης

֎ Τι είδαν:
– Πολιτιστικούς αυτοδιαχειριζόμενους χώρους στο Βερολίνο και στο Χάλε
– Το Μουσείο Stadtmuseum της πόλης Halle
– Street art (graffiti)

Η ομάδα, επέστρεψε στην Κοζάνη με πλούσιες εμπειρίες και εικόνες, που στο επόμενο διάστημα, θα επιχειρήσει να αποτυπώσει σε προτάσεις και δράσεις.

Ο ΟΑΠΝ Δ. Κοζάνης, ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση Μ. Μπαγκατζούνης & Υιοι ΑΒΕΕ για την χορηγία αφεψημάτων που δόθηκαν στους συμμετέχοντες και των δύο χωρών και απήλαυσαν κατά την διάρκεια των εργασιών.

smart

smart

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.