Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Εν έτει 2022 δυστυχώς ακόμη κάποιοι και μάλιστα νεολαίες κόμματος γράφουν σε τοίχους – Αυτή είναι η εικόνα στον τοίχο του Δημοτικού κήπου Κοζάνης απέναντι από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (Φωτογραφίες)

15 Δεκεμβρίου 2022
22:14

 

Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr. Εν έτει 2022 δυστυχώς ακόμη κάποιοι και μάλιστα νεολαίες κόμματος γράφουν σε τοίχους. Αυτή είναι η εικόνα στον τοίχο του Δημοτικού κήπου Κοζάνης απέναντι από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

 

 

9 σχόλια

    • Τα τεράστια θρίλερ καραντίνα δεν τα έχετε δει; Όχι δεν θέλω να υπερασπιστώ τους κνιτες
      Αλλά εδώ έχει γεμίσει τόσους μήνες η πόλη με μλκ με g4 κάτι ταγκς ηλίθια κάτι αcτ το πολιτικό σύνθημα μας μάρανε;

  • Αυτός είναι ο πολιτισμός τους!!! Να πάνε να γράψουν συνθήματα στα σπίτια τους!

    Να πληρώσει η ΚΝΕ για την αποκατάσταση και να επιβληθεί πρόστιμο για καταστροφή Δημόσιας περιουσίας!!

  • Τόσα χρόνια αυτό το χάλι…. Κάποιον να συλλάβουν και να πληρώσει… αλλά μπα…. Και μία που αναφέρεστε σε αυτό το γεγονός, έχουμε κάποια ενημέρωση τί έγινε με το ΘΡΙΛΕΡ που γέμισαν την πόλη;; Τότε έλεγε το ρεπορτάζ ότι βρίσκονται κοντά στην “εξιχνίαση”, αλλά μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση……..

  • Όχι ότι μου αρέσει αυτό το στιλ προπαγάνδας αλλά εσάς που σας έπιασε ο πόνος για την αισθητική δεν είδα να διαμαρτυρία για το χάλι με οπαδικα συνθήματα και διαφημίσεις

  • Οτ μι οτ
    Αυτοι που ενυπογραφως ΛΕΡΩΝΟΥΝ τοιχους , και οχι μονο , ιδιωτικων η δημοσιων κτηριων ,
    ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ η ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ να τα αποκαταστησουν στην προτερη μορφη τους .
    ΞΕΡΟΥΝ ποιοι ειναι αφου οι ιδιοι υπογραφουν.
    Τι πιο απλο , τι πιο λογικο , τι πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ …..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.